Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα τα παρατήσω»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την πίστη του για άνοδο του Ηρακλή, παρά τη νέα απώλεια βαθμών κόντρα στα Χανιά.

Ο τεχνικός του «γηραιού» με δηλώσεις του τόνισε ότι η Super League απέχει μόλις τρεις βαθμούς και πως πρέπει η ομάδα να κρατηθεί ενωμένη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίζαμε ένα σημαντικό παιχνίδι σήμερα. Θα έλεγα ότι σπαταλήσαμε σχεδόν ένα ημίχρονο χωρίς να είμαστε καλοί. Στο δεύτερο πατούσαμε καλύτερα, βγάλαμε φάσεις και θα μπορούσαμε ίσως να σκοράρουμε και να άλλαζε η ροή του αγώνα. Στο τέλος έγιναν κάποιες ευκαιρίες από στατικές φάσεις και κινδυνέψαμε να χάσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά εγώ δεν θα τα παρατήσω. Οι θέσεις για τη Super League απέχουν τρεις βαθμούς. Πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη. Θα επαναλάβω ότι πιστεύω πάρα πολύ στην άνοδο. Αυτή η εβδομάδα που μας δίνεται θα είναι πολύ σημαντική, γιατί θα είναι σε καλύτερη κατάσταση ορισμένοι παίκτες».

Για το τι λείπει από τους παίκτες: «Υπάρχει η κούραση. Είπα ότι δεν θέλω δικαιολογίες αλλά μας έχει επηρεάσει λίγο και η απώλεια των βαθμών. Πρέπει να δίνουμε περισσότερο πάθος για να νικάμε έστω και με μισό μηδέν».

Για το αν μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο: «Όλα είναι πιθανά. Μετά το ματς μπορούμε να πούμε πολλά. Αν μου βρίσκατε περισσότερους επιθετικούς θα τους έβαζα. Η κριτική είναι εύκολη, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τι έχουμε».

 

Για τον Λίμα: «Έχω να πω κάτι τελευταίο για έναν παίκτη που δίνει την ψυχή του στο γήπεδο και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα. Με μισή ανάσα έδωσε τα πάντα και σήμερα. Έτσι θα πρέπει να λειτουργούν όλοι. Μόνο έτσι θα μπορεί να νικάει η ομάδα. Με τέτοια ψυχή. Αναφέρομαι στον Βίτορ Λίμα».

Για τη δεύτερη κίτρινη: «Και να μην γινόταν σε εκείνη την φάση θα το κάναμε πιο αργά γιατί συμπλήρωνε κάρτες. Πάντως την δέχθηκε για διαμαρτυρία».

 

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας δήλωσε: «Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Θέλαμε απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς. Είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων παιχνιδιών. Σίγουρα υπάρχει πίκρα αλλά δεν πρέπει να την αφήσουμε να μας κυριεύσει. Θα αγωνιστούμε με πάθος ώστε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή ότι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί ένα γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και εμείς. Επειδή με το αν όμως δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο, μείναμε στην ισοπαλία».

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep