Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Τάι ο Ηρακλής

Στην αποστολή του Ηρακλή συμπεριελήφθη ο Τάι.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (14/05, 19.30 OTE TV) με τον ΑΟΧ στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο, δεν λογίζεται ως βασικός. Ο Έλληνας τεχνικός θα κρίνει αν θα τον συμπεριλάβει στην 18άδα και αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής. Ο Ται, πάντως, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στον αριστερό δικέφαλο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι βρίσκεται σε φάση σχεδόν πλήρους αποκατάστασης.

Εκτός πλάνων του Παπαδόπουλου στο κρίσιμο ματς με τον ΑΟΧ κόντρα στον οποίο θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στη Super League, βρίσκονται οι τιμωρημένοι Κοντέων, Ματσούκας, Μπαμπά, ο τραυματίας Σιατραβάνης και ο Κηπουρός. Ο Σιατραβάνης, μάλιστα, ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού, όπως έδειξε μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, και χάνει τις υπόλοιπες αγωνιστικές των play off.

Η 20αμελής αποστολή: Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Ιντζόγλου, Παληγεώργος, Πουρτουλίδης, Τάι, Σαράφογλου, Σκόρτσα, Αποστολίδης, Τσιλιανίδης, Χιονίδης, Ζάχορα.  

Last modified onΤρίτη, 13 Μάιος 2014 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep