Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τουρνουά κατά της βίας

Ο Εθνικός Γαζώρου διοργανώνει μίνι τουρνουά κατά της βίας στα γήπεδα.

Η διοργάνωση του τουρνουά θα διεξαχθεί από κοινού με το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών την Τετάρτη (14/05) από τις 11.00 έως τις 15.00 και θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες σε ανάμεικτα σχήματα με τους αθλητές του Αριστοτελείου και τους επαγγελματίες παίκτες του Εθνικού Γαζώρου. Το... μότο του τουρνουά είναι «βάζουμε τέρμα στη βία».

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, διοργανώνουν από κοινού μίνι τουρνουά Ποδοσφαίρου 8x8, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου, στο 6ο χλμ Σερρών – Δράμας, την Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014, από τις 11:00 έως τις 15:00. Το Τουρνουά διοργανώνεται στο πλαίσιο δράσεων κατά της βίας στα γήπεδα, και όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην βία. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν τέσσερις ομάδες σε ανάμεικτα σχήματα με τους αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ και τους επαγγελματίες παίκτες του ΕΘΝΙΚΟΥ. Των αγώνων θα προηγηθεί ανοιχτή συζήτηση με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με θέμα την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, συνεχίζοντας μία σειρά δράσεων, παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ομάδας, με στόχο την στήριξη και ανάδειξη του σερραϊκού ποδόσφαιρου αλλά και των μελλοντικών Σερραίων ποδοσφαιριστών, δίνει την δυνατότητα στους μαθητές του Αριστοτελείου, που συμμετέχουν στην ομάδα ποδοσφαίρου του Εκπαιδευτηρίου, να έρθουν κοντά με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Όλοι οι μαθητές του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, ενώ οι αθλητές που θα αγωνιστούν μαζί με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Παράλληλα στο Τουρνουά θα παρευρεθούν και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών τα οποία έχουν προσκληθεί από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών».

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάιος 2014 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep