Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Μεντί ο αντί - Ζάρκος»!

Η γραμμή υπεράσπισης του Βύζαντα Μεγάρων για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Έπειτα από περίπου δύο μήνες, οπότε διεξήχθη ο αγώνας, ΑΟ Χανιά - Βύζας Μεγάρων (5-1), έφτασε η ώρα της απολογίας των «κιτρινόμαυρων» για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας που είχε καταγγείλει ο Φάνης Ζάρκος. Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε και την Πέμπτη (08/05) το flnews.gr βρέθηκε στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει τα όσα υποστήριξαν οι Μεγαρείς. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τα σενάρια που ήθελαν Ιταλό ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με το δελτίο του Ζάρκου...

Οι κληθέντες Δουμένης, Εικοσιδέκας είχαν προσκομίσει υπομνήματα, κάτι που έκανε και ο αρχηγός του Βύζαντα, Γιώργος Ταμπάκης, ο οποίος υπέγραψε και το πολυσυζητημένο φύλλο αγώνα. «Εκ των υστέρων συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνα από τον Ταμπάκη», υποστήριξε ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΤ, Μανώλης Αλαφραγκής, με τον παράγοντα, Σωτήρη Μαυρονάσιο να λέει: «Ο Υφαντίδης έφτιαξε το φύλλο αγώνα. Εκ παραδρομής ο παράγοντας της ΠΑΕ έγραψε το όνομα του Ζάρκου. Ο Μεντί (σ.σ. Αφρικανός Κριστιάν Μεντί) έπαιξε στη θέση του. Απλώς ο Υφαντίδης είχε φτιάξει τη λίστα από την προηγούμενη μέρα. Περιμέναμε μήπως ο Ζάρκος κατέβει μαζί μας στα Χανιά, αυτό δεν έγινε και τελικά έμεινε στη λίστα»!

Το περίεργο της υπόθεσης; Από το βίντεο του αγώνα φαίνεται ότι στην ενδεκάδα του Βύζαντα δεν υπήρχε έγχρωμος ποδοσφαιριστής...

Ο αθλητικός δικαστής, πάντως, μάλλον μπερδέυτηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Αλαφραγκής υποστήριξε πως «Ο Υφαντίδης πήρε το φύλλο αγώνα πριν την προθέρμανση και υπήρχε κενό εκεί που μπήκε το όνομα του Ζάρκου. Δεν ξέρει λατινικά ο Ταμπάκης, γι' αυτό δεν έγραψε το όνομα του Μεντί και νόμιζε πως θα το προσέθετε ο παράγοντας του Βύζαντα»... Ο πρόεδρος της έδρας, πάντως, σημείωσε πως ο αρχηγός της ομάδας των Μεγάρων έχει ευθύνη για ό,τι υπέγραψε και σημείωσε πως βάσει των όσων αναφέρει στο υπόμνημά του, φέρεται να κατηγορεί τους διοικούντες τον Βύζαντα γιατί τον ενέπλεξαν σε πλάνη!

Μέσα σε όλα αυτά; Από πλευράς Βύζαντα αναφέρθηκε ότι εκείνο το διάστημα η ΠΑΕ διαπραγματευόταν με Ιταλούς επενδυτές για την αγορά της ομάδας. Η όλη υπόθεση, βέβαια, είχε «ναυαγήσει» πολύ νωρίτερα. «Ο Βύζας πρόεδρε είχε υποβιβαστεί από τον πρώτο γύρο», είπε ο Μαυρονάσιος και συμπλήρωσε: «Δεν είχαμε κανέναν λόγο να δηλώσουμε επίτηδες τον Ζάρκο και να βάλουμε άλλον ποδοσφαιριστή. Όλα έγιναν εκ παραδρομής».

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η «καμπάνα» στον υποβιβασμένο Βύζαντα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κινδυνεύει με τιμωρία και ο Ταμπάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάιος 2014 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep