Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αστέρας για Γουέλκαμ!

Βασικό στέλεχος του φετινού Αχαρναϊκού ο Σάνον Γουέλκαμ (αριστερά στη φωτ.). Βασικό στέλεχος του φετινού Αχαρναϊκού ο Σάνον Γουέλκαμ (αριστερά στη φωτ.).

Ο στράικερ από την Ονδούρα στο μάτι του Αστέρα Τρίπολης.

Στις 6 Μαρτίου είχε γραφτεί ότι ο Σάνον Γουέλκαμ είναι στο στόχαστρο ομάδων που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα. Οι πληροφορίες του flnews.gr, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στα υπόψιν του Αστέρα Τρίπολης. Υπάρχει μια ενημέρωση, μάλιστα, που αναφέρει ότι ο Λατινοαμερικανός ικανότατος ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τους Αρκάδες.

Φέτος ο Γουέλκαμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Αχαρναϊκό. Σκόραρε τρεις φορές, είχε επτά δοκάρια, ενώ μοίρασε εννέα ασίστ. Αυτός ήταν που «τάισε» με γκολ των αρχισκόρερ της ομάδας του Μενιδίου, Κώστα Νεόφυτο. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε τις περισσότερες φορές ως εξτρέμ και όχι στην κορυφή της γραμμής κρούσης, που είναι η φυσική του θέση.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνούς φορ στους «κυανοκίτρινους» θα ακολουθήσει κανονικά την καλοκαιρινή τους προετοιμασία και στο... χειρότερο σενάριο θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Football League.

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάιος 2014 13:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep