Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάψτε να πυροβολείτε»

Ο Θωμάς Γράφας αναφέρθηκε σε όσους… πολεμούν τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός της ευβοιώτικης ομάδας τόνισε ότι σήμερα (7/05) αδίκησαν τους εαυτούς τους με την ήττα από τον ΑΟΧ και ζήτησε από ορισμένους να σταματήσουν να πυροβολούν την ομάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να πω ότι σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο και δεν μας άξιζε αυτό που συνέβη. Το αποτέλεσμα μας φέρνει αρκετά πίσω. Είναι αμαρτία να χαλάς ό, τι έχεις φτιάξει. Τα να χάσεις γιατί δεν είσαι καλός είναι θεμιτό. Θεωρώ ότι είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αποτέλεσμα δεν πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Θα ήθελα να σταθώ για την ομάδα και τη διοίκηση, που έχουν κάνει τα Ψαχνά και την Εύβοια περήφανη. Κάποιοι πρέπει να πάψουν να την πολεμούν και να την πυροβολούν. Είναι αμαρτία από τον Θεό. Αξίζει ένα μπράβο. Είναι ανεπίτρεπτο να φάμε ένα γκολ στο 94’ έτσι όπως το φάγαμε και να πουλάμε την μπάλα. Είμαστε στενοχωρημένοι για αυτό. Κοιτάμε τα επόμενα ματς.

Για το ότι δέχθηκε το γκολ στο 93’: «Στο Φωστήρα έγινε λάθος εκτίμηση και το φάγαμε, σήμερα ήμασταν σε οργανωμένη άμυνα. Δεν έχει να κάνει με θέμα συγκέντρωσης ή λανθασμένης λογικής».

Για το πώς θα διαχειριστεί την επόμενη ημέρα: «Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, η ήττα έχει έναν πατέρα, τον προπονητή. Στην ήττα πρέπει να είσαι δυνατός και να βγεις μπροστά».

Ο Γιώργος Παληγεώργος τόνισε: «Ζητώ συγνώμη που δεχθήκαμε το γκολ από δικό μου λάθος. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές. Είναι απάνθρωπο να παίζουμε έτσι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε καλύτερα, είχαμε κλασικές ευκαιρίες και πριν βρεθούμε πίσω στο σκορ δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ δύο τετ α τετ. Αν δεν σκοράρεις, το πληρώνεις. Υπάρχει πίστη για τη συνέχεια. Είμαστε κουρασμένοι. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και δύναμη. Η πορεία μας μέχρι τώρα δείχνει ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Δεν γίνεται να ισοπεδώσουμε όλο αυτό που έχουμε κάνει».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάιος 2014 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep