Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχει ξεφύγει η Κέρκυρα»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αχαρναϊκό και τα play off.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός με δηλώσεις του υποστήριξε ακόμη ότι η πρόσληψη του Γκιγέρμο Όγιος στον Ηρακλή ήταν λάθος. Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Ανανέωσα με την ομάδα του Αχαρναϊκού. Είχα υποχρέωση και στον πρόεδρο αλλά και στον κόσμο της ομάδας που με ήθελαν εδώ. Είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω και να πετύχω τους στόχους που έχουμε βάλει».

Για τα πλέι οφ: « Πίστευα ότι φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα και έπεσα μέσα. Η πρώτη ομάδα έδειξε αρνητικό πρόσωπο, αλλά και ο Ηρακλής που είχε ένα πλούσιο ρόστερ και περιμέναμε λόγω δυναμικής να ξεχωρίσει. Αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Από τα outsider και ο Αιγινιακός αλλά και τα Ψαχνά τα πηγαίνουν περίφημα.

Είναι όλοι πολύ κοντά, όποιος κάνει νίκη παίρνει κατευθείαν προβάδισμα. Έχουμε πολλές ισοπαλίες και οι ομάδες δυσκολεύονται να σκοράρουν. Οι ομάδες τελικά δεν είχαν τόσο μεγάλες διαφορές. Ο Ηρακλής αδίκησε τον εαυτό του, γιατί είχε πολύ καλό ρόστερ επίσης η Κέρκυρα έχει πολύ καλό υλικό. Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν έγινε καλή διαχείριση, έφυγαν πολλοί καλοί παίκτες και αυτοί που ήρθαν δεν μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Τα Ψαχνά τέλος δεν έχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Από δω και πέρα η ομάδα που θα κάνει καλή διαχείριση και έχει το υλικό θα ξεχωρίσει. Ήδη νομίζω ότι η Κέρκυρα έχει ξεφύγει για αυτό τον λόγο».

Για τον Ηρακλή και αν μπορεί να ξαναμπεί στο κόλπο της ανόδου: «Το έγκλημα του Ηρακλή είναι ότι αυτοί που διοικούν τον Ηρακλή δεν ξέρουν τι ομάδα εκπροσωπούν. Για μένα ήταν μεγάλο λάθος η πρόσληψη του Όγιος. Δεν γνώριζε την κατηγορία, απείχε τρία χρόνια από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήρθε τώρα ένα νέο παιδί που γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα και η ομάδα βρήκε την ταυτότητα της.

Άμα πάρει και αποτέλεσμα κόντρα στον Φωστήρα θα έχει ξαναμπεί για τα καλά στο κόλπο. Είναι «κλουβί» το γήπεδο του Ταύρου και είναι δύσκολο να φύγεις με αποτέλεσμα. Έχει τα παιδιά ο Φωστήρας και παίζουν με ενθουσιασμό. Πάντως ο Ηρακλής με την εμπειρία που έχει, μπορεί να σκοράρει και να φύγει με τη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep