Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συγχαρητήρια οπαδών, Δημοτικής Αρχής

Οπαδοί και Δημοτική αρχή μοίρασαν συγχαρητήρια στους Νέους της Αναγέννησης Καρδίτσας για την κατάκτηση του τίτλου του 2ου ομίλου της Football League Νέων.

Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Τσιάκου: «Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ την ομάδα νέων της Αναγέννησης για την μεγάλη επιτυχία που είχε στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Football League. Πρόκειται για μια επιτυχία που αποδεικνύει πως η Καρδίτσα έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί στο χώρο του αθλητισμού. Τα παιδιά του Τάκη Δρόσου, τα παιδιά της Αναγέννησης, τα παιδιά όλων μας, μάς έκαναν περήφανους με τη νίκη τους την Κυριακή. Τους εύχομαι να συνεχίσουν ψηλότερα για να φέρουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στον τόπο τους. Τέλος νοιώθω την ανάγκη να υπογραμμίσω πως η νίκη τους έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι μέσα από αυτά τα παιδιά θα αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου της μεγαλύτερης ηλικιακά κατηγορίας».

Η ανακοίνωση του Δημάρχου, Κώστα Πάπαλου: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League Νέων από την ομάδα Νέων της Αναγέννησης Καρδίτσας και μάλιστα μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωσή του αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Μια επιτυχία που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς οι νεαροί παίκτες της ομάδα μας δεν διακρίθηκαν στα γήπεδα μόνο για τις αγωνιστικές τους ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την αξιοπρέπειά τους, στοιχεία που διέκριναν ως αθλητή και διακρίνουν και ως προπονητή τον “καθοδηγητή” αυτής της ομάδας, Τάκη Δρόσο.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία δικαιώνει τις προσπάθειες των παικτών, του προπονητή και της διοίκησης της ομάδας και ταυτόχρονα μας γεμίζει με ελπίδες για το μέλλον του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Η ανακοίνωση της ΛΕΦΑΚ: «Πολλά συγχαρητήρια στην ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για το παλικαρίσιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που πήρε καθώς και για τον τσαμπουκά αλλά και ήθος που έδειξε σταθερά σε όλο το πρωτάθλημα! Το μέλλον είναι μπροστά σας!

Πολλά συγχαρητήρια και στον ΤΑΚΗ ΔΡΟΣΟ που συνέβαλε τα μέγιστα αφιλοκερδώς σ αυτήν την προσπάθεια. ΕΠΙΜΕΙΝΑΜΕ στην επιλογή ΑΥΤΟΥ του προπονητή και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά!

Είμαστε διπλά χαρούμενοι που βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι στην προσπάθειά σας, γιατί σας πιστέψαμε και σας στηρίξαμε σαν Λέσχη από την αρχή του πρωταθλήματος με διάφορους τρόπους (οικονομική ενίσχυση σε ταξίδια της ομάδας, μεταφορές παιχτών στις προπονήσεις, φροντίδα αγωνιστικών χώρων, παρουσία στους αγώνες κτλ.).

ΜΙΚΡΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.....ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!                            

ΛΕ.Φ.Α.Κ ''ΚΑΝΑΡΙΑ'' 1904».

Last modified onΤρίτη, 06 Μάιος 2014 09:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep