Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η αναρχία έχει πεθάνει»

Έξαλλος ο Θωμάς Γράφας με τη διαιτησία στον αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με τον Φωστήρα.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών έβαλε κατά της διαιτησίας, εξέφρασε τα παράπονά του, έκανε λόγο για «έξυπνη» αντιμετώπιση και υποστήριξε ότι σε ακόμη ένα ματς η ομάδα του έχει παράπονα από τον διαιτητή Παναγιωτόπουλο (Αιτ/νίας). Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο (1-1) εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα:

«Άλλο ένα παιχνίδι που η κούραση κάνει μεγάλη εμφάνιση στα πρόσωπα και στα πόδια των παικτών. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν κινδυνεύσαμε 90 λεπτά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά, στο 91’, και το πληρώσαμε από ένα στημένο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κυνηγάμε όλα τα ματς. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, γιατί το ένα ματς διαδέχεται το άλλο. Να είμαστε σωστοί για τη συνέχεια. Είμαι 6,5 μήνες στα Ψαχνά, μιλάω μόνο για αγωνιστικά θέματα. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση. Είχαμε έξυπνη αντιμετώπιση, κακή μόνο εξωαγωνιστικά».

Στη συνέχεια, ο Γράφας άνοιξε μίνι διάλογο με ένα δημοσιογράφο τονίζοντας: «Δείτε το ματς ξανά. Με τι ευκολία δίνονταν τα φάουλ και μετά ειδοποίησέ με να το δούμε και παρέα» και συνέχισε: «Δεν γίνεται να μάχονται στον άερα ένας εναντίον ενός και να δίνονται όλα αυτά φάουλ. Εμείς φταίμε και κανείς άλλος. Όσο μπορούμε να διαχειριστούμε την κόπωση και το έμψυχο δυναμικό το κάνουμε. Έτσι θα πορευτούμε. Είναι ένας μαραθώνιος και στο τέλος θα δούμε. Υπάρχει εκνευρισμός ως προς την αντιμετωπσιη. Ίδια αντιμετώπιση από το ίδιο πρόσωπο».

Ακόμη σχολίασε: «Αν μία ομάδα έχει ρόστερ 25 παικτών και παίζει Τετάρτη –Κυριακή- Τετάρτη και μπορεί να έχει το ίδιο πρόσωπο ελάτε να μου το πείτε. Θα βλέπετε κάθε εβδομάδα τις ομάδες όλο και πιο κουρασμένες. Μέσα σε 30 λεπτά δημιουργήσαμε τρεις φάσεις και μέχρι το 90’ δεν μας έκαναν ούτε μία. Τέσσερις φάσεις ένα γκολ. Γεια σας. Η αναρχία έχει πεθάνει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ροντέο».

Ο Βαγγέλης Ντελέκος δήλωσε: «Στο πρώτο δεν ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς. Σε μία στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το γκολ και ο Φωστήρας πήρε τον βαθμό. Θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο στη συνέχεια. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά παίζει και ο αντίπαλος μπάλα».

Last modified onΚυριακή, 04 Μάιος 2014 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep