Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έδωσαν την ψυχή τους»

Ο Κώστας Νικολαΐδης μίλησε για τη σωστή διαχείριση των παικτών του Αιγινιακού στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι όπως τόνισε δεν επηρεάστηκαν από την ήττα από τον ΑΟΧ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Κάναμε τις προσπάθειές μας. Πρέπει να διαφυλάξουμε την προσπάθειά μας και να πάμε με αυτή την προσπάθεια και να παίξουμε την Κυριακή. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε κάποιο γκολ. Το θετικό είναι ότι αυτά τα παιδιά μετά το άτυχο αποτέλεσμα στα Χανιά μπήκαν και έδωσαν την ψυχή τους. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε καλά. Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Μαζί με εμάς θα διεκδικήσει την άνοδο».

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος σχολίασε: «Βγαίνει κάποια κόπωση, αλλά έχουμε υλικό σαν ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα μπήκε με μηδέν βαθμούς και χωρίς μπόνους. Για αυτούς που ξεχνούν ότι έχουμε κάνει κόπο. Έχουμε γεμίσει με προσδοκίες τον κόσμο και τον θέλουμε κοντά μας».

ΑΙΓΙΝΙΟ: Σάββας Αχλατλής

Last modified onΤετάρτη, 30 Απρίλιος 2014 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep