Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθοριστικός ο Μάιος

Μέσα στον Μάιο θα «χτιστεί» η Αναγέννηση Καρδίτσας της νέας σεζόν.

Ο μήνας Μάιος είναι καθοριστικός για την ομάδα, καθώς αναμένεται να γίνουν όλες οι συζητήσεις και οι επαφές για την επόμενη σεζόν. Αυτό που προέχει είναι το διοικητικό και οι προσθήκες που ενδεχομένως να γίνουν για να βοηθήσουν οικονομικά τους Βασίλη Μπούρμπο, Γιώργο Πέτρου, οι οποίοι φέτος... σήκωσαν όλο το βάρος.

Πάντως, η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, έχει να βγάλει εις πέρας κάποια θέματα, ώστε έχει και κάποια πλεονεκτήματα, όπως:

 

«- Ολοκλήρωσε τις πολυέξοδες και ιδιαίτερα επίπονες διαδικασίες για την ΠΑΕ και τις αδειοδοτήσεις, γεγονός που σημαίνει ότι του χρόνου δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα για όλα αυτά.

- Διαθέτει μια καλή οικονομική θέση με ελάχιστες εκκρεμότητες και απόλυτη διαφάνεια.

- Διατηρεί και για τη νέα σεζόν έναν κορμό βασικών ντόπιων ποδοσφαιριστών και ένα τεχνικό επιτελείο που γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά τις ανάγκες της ομάδας και εργάζεται εδώ και τρία χρόνια με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

- Έχει «ανοίξει πανιά» στα τμήματα υποδομής με 100 παιδιά στις Ακαδημίες και μια ομάδα Νέων που είναι πρώτη στην football league! Σ’ αυτή την διαδικασία εργάζονται οκτώ δικοί της προπονητές (παλαίμαχοι της Αναγέννησης).

- Έχει κινήσει σημαντικές διαδικασίες για το προπονητικό κέντρο στο Σταυρό που θα είναι ό, τι σπουδαιότερο θα έχει επιτευχθεί τις τελευταίες δεκαετίες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep