Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι εκτός ο Ονουάτσι

Πρόβλημα και με Σκόρτσα στον Ηρακλή για το ματς με την Κέρκυρα.

Έπειτα από πέντε αγωνιστικές στα play off ο Ηρακλής συγκατοικεί με τον Φωστήρα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όπως είναι λογικό άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (18:00 OTE Sport 4) με την Κέρκυρα δεν υπάρχει, αλλά παράλληλα τον Γηραιό δεν εγκαταλείπουν και τα προβλήματα απουσιών.
Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι έμεινε πάλι εκτός αποστολής, καθώς δεν προπονήθηκε, ενώ στην τελευταία προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό ο Σκόρτσα.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων απόντες θα είναι ο Τάι που συνέχισε θεραπεία, ο Κηπουρός που παραμένει ασθενής και εξετάστηκε από πνευμονολόγο και ο Μπαμπά. Ο Αφρικανός μέσος αναμένεται την Πέμπτη (01/05) να μπει σε κανονικό ρυθμό. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σαββίδης, Γραμματικός, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Παπαστεριανός, Ζαχόρα και ο Κοτοδήμος που ήταν ασθενής.

Η αποστολή: Χουάντερσον, Κολίτσι, Κοντέων, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Κουρούπης, Κραγιόπουλος, Λίμα, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Χιονίδης, Παληγεώργος, Αποστολίδης.

Σημειώνεται ότι η αποστολή, σε αντίθεση με προηγούμενα εντός έδρας ματς, δεν θα αποσυρθεί το βράδυ σε ξενοδοχείο, αλλά το πρωί της Τετάρτης (30/04), ώστε να γευματίσει και να γίνει η ανάλυση του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Last modified onΤρίτη, 29 Απρίλιος 2014 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep