Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ευθύνη μου η ήττα»

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, παραδέχτηκε ότι αυτός ευθύνεται για την ήττα από τον ΑΟΧ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο απόγευμα. Ήμασταν αναγκασμένοι να παρουσιαστούμε με διαφορετικό πρόσωπο μετά την απόφασή μου να αφήσω μερικά παιδιά στο Αιγίνιο για να ξεκουραστούν. Έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και μοιραία ήθε η ήττα. Ήταν αναγκαίο κακό, όχι όσον αφορά στα πρόσωπα, αλλά σε ό,τι αφορά στη συνοχή μας στο γήπεδο. Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Ήταν ένα ρίσκο που δεν μου βγήκε.
Έπρεπε να φρεσκάρουμε κάποιους παίκτες και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι άλλοι. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο ατομικό κομμάτι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ακόμα και τα παιδιά που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια. Δυστυχώς αυτή η αλλαγή στα 7/11 μας δημιούργησε κενά ανάμεσα στις γραμμές. Θέλω να υποσχεθώ ότι την Τετάρτη θα είμαστε διαφορετικοί και πιο δυνατοί.
Αυτή η ήττα μας πείσμωσε και θα μας βγει σε καλό στο μέλλον. Η βαθμολογική συγκομιδή μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν το βάζουμε κάτω. Θα συνεχίσουμε για το καλύτερο. Δεν είχαμε την τελική πάσα και την τελική προσπάθεια που θα έπρεπε. Διαφωνώ ότι ο ΑΟΧ ήθελε περισσότερο τη νίκη, αλλά η νίκη του είναι 100% δίκαιη. Με τον τραυματισμό του Χατζή στα πρώτα λεπτά τα δεδομένα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς».

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep