Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανταποκρίθηκαν στο φιλικό

Ικανοποιητική η ανταπόκριση στο φιλικό της Αναγέννησης Καρδίτσας με τους φιλάθλους, που έγινε για την οικονομική ενίσχυση του πρώην παίκτη της, Χρήστου Κούρκουλα.

Η ατμόσφαιρα στο φιλικό, το οποίο έγινε με πρωτοβουλία των φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ήταν φοβερή, ενώ δεν έλειψαν ακόμη και τα συνθήματα, αλλά και τα πειράγματα. Το τελικό αποτέλεσμα (4-3 υπέρ της Αναγέννησης, ενώ στην ομάδα των φιλάθλων συμμετείχαν και κάποιοι παλαίμαχοι παίκτες) λίγη σημασία έχει, αφού άπαντες στάθηκαν στην ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος έδωσε το παρών και βοήθησε οικονομικά τον πρώην ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας, Χρήστο Κούρκουλα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο στρατό και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Βαγγέλης Φαλιάγκας (εκ των φιλάθλων που είχαν την πρωτοβουλία) και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος, στάθηκαν στη σημασία του φιλικού και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη συμμετοχή και την ανταπόκριση που είχε αυτή η προσπάθεια. Το ίδιο δήλωσαν και οι Σωκράτης Μπουντούρης, Σάκης Θεοδοσιάδης, ενώ ο Χρήστος Κούρκουλας ευχαρίστησε τους πάντες για την πρωτοβουλία.

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep