Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει για ρεκόρ ο Ηρακλής Ψαχνών

Ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση αναμένουν στον Ηρακλή Ψαχνών ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.

Η μία από τις δύο ομάδες των πλέι οφ που διατηρούν το αήττητο είναι ο Ηρακλής Ψαχνών και την Τετάρτη (23/04, 18:00 OTE TV) στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στόχος είναι η δεύρυνση του σερί. Σε αυτή την προσπάθεια οι «πράσινοι» περιμένουν μεγάλη βοήθεια από τους οπαδούς και οι εκτιμήσεις που κάνουν είναι ότι θα σημειωθεί ρεκόρ προσέλευσης. Εξάλλου, αν ο Ηρακλής επικρατήσει των Θεσσαλών, τότε θα τον ξεπεράσει στη βαθμολογία των μπαράζ και θα έχει κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για τον μεγάλο στόχο. 

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Θωμάς Γράφας υπολογίζει εκ νέου στους Μπουμάλ, Τσιμότζι που εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα, οι Στάγιτς, Σταματής, Καλαϊτζίδης, Σαχσανίδης, Πετρούσης έμειναν εκτός, ενώ ο Οχάντζα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται. Για το θέμα του Γκραντ Κερ, τέλος, την αποχώρηση του οποίου αποκάλυψε το flnews.gr, στην ομάδα της Εύβοιας τόνιζαν ότι ο Σκωτσέζος ήταν ανέτοιμος να βοηθήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ σημείωναν πως το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εξαιρετικό και δεν υπάρχουν συνάδελφοί του που να έχουν εκφράσει παράπονα για μικρό χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασόπουλο, Αγγελόπουλο, Μπακομήτρο, Παληγεώργο, Παλαιολόγο, Τζανή, Βιγιαρέχο, Χ. Πατσατζόγλου, Γκεμίση, Κρητικό, Γκμπαγκουιντί, Τσούτση, Νικολόπουλο, Οχάντζα, Ντελέκο, Ντινιωτάκη, Μπουμάλ, Τσιμότζι.

Last modified onΤρίτη, 22 Απρίλιος 2014 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep