Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» Παπαδόπουλου, θέμα με Ζάχορα

Έπιασε δουλειά ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.

Την πρώτη προπόνηση υπό την τεχνική καθοδήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν τη Δευτέρα (21/4) οι παίκτες του Ηρακλή. Ο γενικός αρχηγός Κώστας Τσαλίκης παρουσίασε τον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του στην ομάδα, οι οποίοι είναι ο βοηθός προπονητής Νίκος Καρύδας, ο γυμναστής Νίκος Αμανατίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Φώτης Γκιζέλης.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ντάριο Ζάχορα δεν προπονήθηκε, καθώς από νωρίς αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζάλη, με συνέπεια να μεταβεί με εντολή του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, σε νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε, χωρίς να διαπιστωθεί κάτι ιδιαίτερο. Για προληπτικούς λόγους παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες ώρες, ενώ το αν θα προπονηθεί την Τρίτη (22/4) θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Ο Άγγελος Παπαστεριανός προπονήθηκε με την ομάδα, αισθανόμενος, όμως, ενοχλήσεις. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και την Τρίτη (22/4) θα εκτιμηθεί πλήρως η κατάσταση της ποδοκνημικής του. Δημήτρης Κοντοδήμος, Τάι, Χάρης Σαράφογλου και Γιώργος Χιονίδης προπονήθηκαν κανονικά.
Δεδομένα απόντες στην αναμέτρηση της Τετάρτης (23/4) με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο θα είναι οι τιμωρημένοι Πέτρος Κοντέων (αποβολή) και Λευτέρης Ιντζόγλου (δηλωμένος να εκτίσει ποινή). Το που θα λείψει ο Νίκος Πουρτουλίδης, που συμπλήρωσε κάρτες, θα αποφασιστεί την Τρίτη (22/4).

Last modified onΔευτέρα, 21 Απρίλιος 2014 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep