Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Σκόραραν για την 11χρονη!

Ο Εθνικός Γαζώρου νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής με 3-1, σε φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Περίπου 200 άτομα έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Γήπεδο Καρπερής, όπου το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο Εθνικός Γαζώρου αντιμετώπισε τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής. Η τιμή του εισιτηρίου ήταν 5 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια 11χρονου κοριτσιού, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού. Όσο για το παιχνίδι, ο Γάζωρος επιβλήθηκε με 3-1, χάρη σε γκολ των Μερεσιώτη (15'), Κωνσταντινίδη (24') και Παπαβασιλείου (41'). Ο Μέγαλος Αλέξανδρος μείωσε στο 56' με τον Χουρουζίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι: Παπαθανασίου, Νύρλας, Παναγιωτίδης, Κουκόλης, Καράμπελας, Μερεσιώτης, Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σκέριαντς και Νατσιόπουλος. Έπαιξαν και οι Κουτζαβασίλης και Ζάγκας από τους Νέους, καθώς και δύο υπό δοκιμή που προορίζονται για την Κ19, οι και Τιγκερίδης (τερματοφύλακας) και Δαμασκηνός.
* Το ρεπορτάζ σχετικά με τον Νίκολα Τζούριτς επιβεβαιώθηκε. Ο Σέρβος αμυντικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του τη Μεγάλη Τρίτη και αποτελεί παρελθόν.

Last modified onΤρίτη, 15 Απρίλιος 2014 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep