Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν αξίζαμε την ήττα»

Ο Γκιγέρμο Όγιος δεν κρύφτηκε πίσω από τα προβλήματα του Ηρακλή.

Έπειτα από την ήττα (2-1) από τον Ηρακλή Ψαχνών ο τεχνικός του Γηραιού, Γκιγέρμο Όγιος δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και τόνισε ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα. Αναλυτικά ο Αργεντινός είπε: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς φεύγουμε από το γήπεδο χωρίς βαθμό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες για την άνοδο:

«Τίποτα δεν κρίνεται από την δεύτερη αγωνιστική. Το ίδιο θα ίσχυε ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Υπάρχουν ακόμα δώδεκα παιχνίδια και ο στόχος παραμένει ο ίδιος που είναι η άνοδος».

Για τη παρουσία του κόσμου, είπε:

«Τον ευχαριστούμε πολύ έκανε πολλά χιλιόμετρα για να είναι και πάλι κοντά μας. Δυστυχώς δεν του χαρίσαμε ως δώρο τη νίκη. Η προσπάθεια δεν σταματάει όμως εδώ. Δεν παρατάμε τίποτα».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα:

«Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ετσι πορευόμαστε όλο αυτό το διάστημα, έτσι και θα συνεχίσουμε. Τα προβλήματα είναι γνωστά, έχουν αναφερθεί και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Εξάλλου, όταν οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο τα ξεχνάνε όλα».

Last modified onΚυριακή, 13 Απρίλιος 2014 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep