Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φέργκιουσον και... Αναστασίου»

Ο Χρήστος Ισαΐδης μίλησε για την προπονητική, τα πρότυπά του και το κάλεσμα του Ράφα Μπενίτεθ στη Νάπολι.

Ο νεαρός, ο οποίος βρίσκεται στο τιμ της ομάδας Νέων του Εθνικού Γαζώρου, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την προπονητική και όχι να παίζει μπάλα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα βρεθεί στην προετοιμασία της Νάπολι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Ισαΐδης στον Sentra 103.3:

Για το πώς ασχολείται τόσο μικρός με την προπονητική και όχι με το ποδόσφαιρο: «Είχα παίξει μπάλα στον Πανσερραϊκό, είχα παίξει και σε τοπικά πρωταθλήματα. Μου άρεσε η ιδέα, το έψαξα, το αγαπώ το ποδόσφαιρο και φθάσαμε εδώ».

Για το πότε ξεκίνησε την προπονητική: «Ξεκίνησα την προπονητική τώρα φέτος, ο Εθνικός Γαζώρου είναι η πρώτη μου ομάδα. Έχω πάρει UEFA C. Όχι, UEFA Pro ή UEFA Pro C , όπως γράφτηκε λανθασμένα σε κάποιες εφημερίδες. Μακάρι να έχουμε υγεία να φθάσουμε ως εκεί, ως το UEFA Pro».

Πως προέκυψε η πρόταση Μπενίτεθ: «Είχα κάνει πριν από καιρό αίτηση στο σάιτ της Νάπολι για ένα προπονητικό καμπ και είμαι χαρούμενος που μου απάντησαν θετικά. Θα παρακολουθήσουν νέοι προπονητές την προετοιμασία της Νάπολι. Προφανώς δεν θα τους διάλεξαν όλους, τι να πω».

Ποια τα πρότυπα του: «Εννοείται ότι έχω. Μου αρέσει ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον και από τους νέους εννοείται ο Γκουαρντιόλα και ο Μουρίνιο. Από Έλληνες ο Αναστασίου. Η τακτική που κάνει μέσα στο γήπεδο μου άρεσε πολύ, τα παρακολούθησα και με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ παρά πολύ και είδα το πώς κοουτσάρισε μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΣάββατο, 05 Απρίλιος 2014 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep