Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέντε στο όριο

Η άμυνα του Αιγινιακού είναι φορτωμένη με κάρτες.

Ο τιμωρημένος Φαμπίνιο θα είναι η μόνη απουσία του Αιγινιακού στην πρεμιέρα των play off απέναντι στη Νίκη Βόλου. Και αν οι Χατζής, Κουτσοσπύρος εξέτισαν τις ποινές τους στην κανονική διάρκεια, άλλοι πέντε βρίσκονται στο όριο, εκ των οποίων οι τέσσερις αμυντικοί.

Συγκεκριμένα, με τρεις κίτρινες κάρτες μπαίνουν στα μπαράζ οι Γιαζιτζόγλου, Καρλάο, Λιόλιος, Σαμαράς, όπως και ο επιθετικός των «κυανόλευκων», Γκέσιος.

Καρανικόλας: «Στο Αιγίνιο με Φωστήρα»

Για την κλήρωση των μπαράζ ανόδου, το πρόβλημα της έδρας και την αναδιάρθρωση μίλησε μεταξύ άλλων στον Arena Fm ο πρόεδος του Αιγινιακού, Γιώργος Καρανικόλας. Αναλυτικά είπε:

Για το αν ζητήθηκε να υπάρχουν διαιτητές της Super League:

«Ζητήθηκε από την ΚΕΔ να αξιολογεί τα παιχνίδια η διοργανώτρια αρχή και κάποια να αξιολογούνται με βάση την σημασία τους. Τρία παιχνίδια από τα τέσσερα, με αξιολόγηση της Football League».

Για την αναδιάρθρωση που προτάθηκε:

«Είναι μια πρόταση του κ. Καλογιάννη. Συμφωνούμε να μην πέσουν οι τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, γιατί γίνονται ΠΑΕ για λίγους μήνες και μετά διαλύονται. Όμως, είναι ένα θέμα που πρέπει να το αποφασίσει η ΕΠΟ στη γενική της συνέλευση».

Για τις ώρες που θα γίνονται οι αναμετρήσεις:

«Δύο αναμετρήσεις στις 15:30 και δύο στις 18:00. Έχουμε πάρει και μια απόφαση όλα τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου να γίνουν ίδια ώρα, πιθανότατα στις 18:00».

Για την πιθανότητα τα παιχνίδια του Αιγινιακού με τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου να γίνουν στο γήπεδο της Κατερίνης:

«Το αίτημα μας σχετίζεται και με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Εμείς προσπαθήσαμε να γίνουν όλα τα παιχνίδια στο Αιγίνιο. Το παιχνίδι με τον Φωστήρα θα γίνει σίγουρα εκεί, καθώς το γήπεδο της Κατερίνης είναι κλεισμένο. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν στην Κατερίνη. Είχαμε αρχικά μια αντίδραση σε λογικά πλαίσια, αλλά δεν πιστεύω πως θα υπάρξει συνέχεια».

Για τις δυνατότητες του Αιγινιακού:

«Η ομάδα έχει δυναμική, αξιόλογο προπονητικό τιμ, έμπειρους παίκτες και έναν μεγαλομέτοχο, που κάνει τα πάντα γι' αυτήν. Πλέον, ανταποκρίνεται και ο κόσμος. Από την στιγμή που μπήκαμε στα πλέι οφ παλεύουμε για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε την… σούμα».

Last modified onΣάββατο, 05 Απρίλιος 2014 03:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep