Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο... ρελαντί ο Τύρναβος

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 3-0 του Μαχητή Τερψιθέας.

Φιλικό με τον Μαχητή Τερψιθέας έδωσε το βράδυ της Παρασκευής (4/4) ο Τύρναβος. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Όμο (12'), Τσούκαλος (44') και Σαχινίδης (61'). Ο τεχνικός των Θεσσαλών είχε την ευκαιρία να κρατήσει σε αγωνιστική κατάσταση την ομάδα του, μια και το πρωτάθλημα της Football League έχει ολοκληρωθεί. 

Αξιοσημείωτη η συμμετοχή μετά απο σχεδόν ενα μήνα του στρατευμένου Γκερμάν Νταντίδη που εξασφάλισε άδεια και έπαιξε για 30 λεπτά περίπου αντικαθιστώντας τον Θανάση Μάγγο.

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Σταυροθόδωρος): Μπρέλλας (46’ Κουρδής), Μολλάς (76’ Μπαλαμώτης), Κρίτσας, Μπουροζίκας, Νικούλης (78’ Ντονούδης), Κρεββατάς (65’ Τσιτουρτζής), Μαλάκος (46’ Κυριάκος), Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας (46’ Παυλόπουλος), Πατσιαβούρας, Σαββίδης (70’ Κορλός).

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας (30’ Πρίφτης), Όμο, Σουλιώτης, Σκούπρας, Καραγιάννης, Μάγγος, Ροντρίγκο, Κάρλος, Λίταινας, Τσούκαλος, Ποκόνγκ. Β’ ημίχρονο: Πρίφτης (60’ Καραναστάσης), Καραμανλής, Τέλλος, Καραγιάννης, Δημολιός, Ιβανίδης, Μάγγος (62’ Νταντίδης), Παπαχρήστος, Τσούκαλος, Κανούλας, Σαχινίδης. 

Υπενθυμίζεται ότι το ματς ήταν να γίνει το Σάββατο (5/4), ωστόσο έγινε την Παρασκευή (4/4) προς διευκόλυνση όλων των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ΑΕΛ στον τελικό του κυπέλλου της Γ' Εθνικής με τον Πανελευσινιακό.

Last modified onΣάββατο, 05 Απρίλιος 2014 02:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep