Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπέρ της αναδιάρθρωσης»

Το αφεντικό του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε υπέρ της αναδιάρθρωσης και της αύξησης των ομάδων.

Ο πρόεδρος του Πιερικού με δηλώσεις του αναφέρθηκε ακόμη στα play off και τα προβλήματα της κατηγορίας. Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου στο «metrosport»:

Από τη στιγμή που έγινε η επικύρωση της βαθμολογίας, ακολούθησε στη συνέχεια η κλήρωση. Είναι το επιστέγασμα μίας προσπάθειας που ξεκινήσαμε στην αρχή της χρονιάς. Θελήσαμε να προσδώσουμε κύρος στο ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής. Θεωρώ ότι έγινε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όπου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα ως και το τελευταίο λεπτό, όπως είδαμε στο ματς του Ταύρου, κρινόταν ποιος θα συμμετάσχει στα πλέι οφ. Έχουμε πλέον οκτώ ομάδες, οι οποίες σε… μία δεύτερη ευκαιρία θα διεκδικήσουν τις πρώτες προνομιούχες θέσεις, τις δυο της απευθείας ανόδου και την τρίτη για τα μπαράζ. Από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής, έγινε και θα συνεχίσει να γίνεται όλο και περισσότερο, μία εντατική προσπάθεια, έτσι ώστε οι αγώνες να εξοπλιστούν με κύρος, να είναι αδιάβλητοι, να είναι όλοι τηλεοπτικοί και ελπίζουμε ο φίλαθλος κόσμος να απολαύσει ένα ενδιαφέρον τουρνουά. Εύχομαι και ελπίζω ότι οι καλύτεροι θα ανταμειφθούν».

Όσο για την αύξηση των ομάδων: «Εύχομαι να γίνει αυτή η αναδιάρθρωση, γιατί με δεδομένη την οικονομική συγκυρία και τις αναδιατάξεις τα τελευταία χρόνια, καθώς και τα μεγάλα προβλήματα της κατηγορίας, είναι κάτι απαραίτητο. Δεν είναι καλό ούτε για τις ομάδες, ούτε για τους φιλάθλους, αλλά για τους παίκτες κυρίως, να σταματούν στα τέλη Μαρτίου και να επανέρχονται στα γήπεδα τον Αύγουστο. Εκτιμώ ότι διανύουμε μία μεταβατική κατάσταση, μέχρι να εξομαλυνθούν οι κατηγορίες και να έρθουν σε φυσιολογικό αριθμό ομάδων, που δεν πρέπει να είναι πιο πολλές από τις 16 στη Super League και 18 στη Football League. Πολύ φοβάμαι ότι οι σκληρές προβλέψεις του ΚΑΠ θα ισχύσουν και φέτος. Δηλαδή, οι ομάδες που υποβιβάζονται βαθμολογικά, υποβιβάζονται οριστικά. Προσωπικά, είμαι αλληλέγγυος με τις ομάδες αυτές, αλλά είναι αίτημα χωρίς μέλλον».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep