Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

«Νόμιμες οι ενημερότητες»

Δεν προκύπτει με τα τωρινά δεδομένα θέμα πλαστής ενημερότητας του Φωστήρα, ωστόσο ο Παναιγιάλειος θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες.


Νόμιμες προκύπτουν πως είναι οι ενημερότητες του Φωστήρα, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο και σύμφωνα με την έρευνα που έχει διενεργήσει στις αρμόδιες αρχές ο νομικός εκπρόσωπος του Παναιγιαλείου, Κίμων Ευαγγελάτος. Πάντως, ο ίδιος με δήλωσή του στο flnews.gr, διευκρίνισε ότι ο Παναιγιάλειος για τον κόσμο και την ιστορία του θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Για το λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί και η συνάντηση της Πέμπτης (3/04) με τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση.
Η δήλωση του Κίμωνα Ευαγγελάτου, ως πληρεξούσιου δικηγόρου του Παναιγιαλείου, στο flnews.gr:
«Έπειτα από έρευνα στις αρμόδιες αρχές οι ενημερότητες που έχουν προσκομιστεί είναι νόμιμες, ωστόσο η ΠΑΕ Παναιγιάλειος οφείλει να εξαντλήσει την έρευνα, ως έχουσα έννομο συμφέρον σε κάθε επίπεδο, ώστε να διαπιστωθεί σε βαθμό βεβαιότητας αν έχει λάβει χώρα κάποια παράνομη πράξη ή όχι.
Για το σκοπό αυτό αύριο θα συναντήσω τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση, ο οποίος έχει επιληφθεί του θέματος με τις ενημερότητες και από τον οποίο φέρεται να έλαβε τη συγκεκριμένη πληροφόρηση η εκπομπή που το δημοσιοποίησε, προκειμένου να διαπιστώσω τη βασιμότητα της καταγγελίας και των δημοσιευμάτων της Δίκης».
Όπως και να έχει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει το πολύ έως την Παρασκευή (4/04).

Last modified onΤετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep