Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν αποχωρώ»

Ο Νίκος Κουρμπανάς τόνισε ότι ο Παναιγιάλειος είναι στην καρδιά του.

 

Ο Κορίνθιος τεχνικός δήλωσε ότι δεν αποχωρεί από τον Παναιγιάλειο, πως μετά την ισοπαλία με την Επισκοπή ανέλαβε την ευθύνη για τη μη συμμετοχή στα play off και σε περίπτωση που η διοίκηση τον καλέσει και του καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, τότε δεν έχει κανένα λόγο να μην απαντήσει θετικά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κουρμπανάς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την ισοπαλία του Παναιγιάλειου από την Επισκοπή: «Το θετικό είναι ότι η αντίπαλη ομάδα έπαιξε για την ιστορία της, όμως μας προξενεί εντύπωση πως και ο Παναιγιάλειος δεν “ασχολήθηκε” με το ματς. Η Επισκοπή έπαιξε για την ιστορία της και η άλλη δεν επηρεάστηκε. Είμαστε στεναχωρημένοι πράγματι, αφού μείναμε εκτός από τα μπαράζ, αφού κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε τον συγκεκριμένο στόχο για 15 δευτερόλεπτα. Όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την αντίδραση των οπαδών της ομάδας και των παραγόντων της: «Έβγαλε ανακοίνωση και η Επισκοπή, αφού κανείς δεν “ενόχλησε” την ομάδα και δεν αντέδρασε άσχημα. Όσον αφορά τον κόσμο, μου προκάλεσε εντύπωση πως έδειξε αγάπη στους παίκτες και την ομάδα, παρότι το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Αυτό είναι προς τα θετικά για την ομάδα του Παναιγιάλειου και πιστεύω ότι έχει μέλλον».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Μπορεί να καταλάβατε ότι θα αποχωρήσω, όμως σε μία τέτοια στιγμή μπορεί να μην εννοείς 100% μία τέτοια απόφαση. Εγώ μπορεί να φύγω, αλλά η οργάνωση της ομάδας θα συνεχιστεί. Αν η διοίκηση με καλέσει και μου κάνει πρόταση να παραμείνω, τότε θα το συζητήσουμε και δεν έχω λόγο να μην απαντήσω θετικά. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα, ξέρω πρόσωπα και πράγματα, και είναι στην καρδιά μου. Υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Αν υπήρξε, όντως, θέμα θα έλεγα πως αποχωρώ. Κάποιος έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για την αδυναμία της συμμετοχής στα μπαράζ. Είναι φυσιολογικό να λες περισσότερο ή λιγότερο από το σύνηθες.

Είναι θετικό ότι είμαι τρία χρόνια, αν και φέτος κάποια στιγμή η ομάδα δεν πήγαινε καλά και είχε 7-8 παιχνίδια να κερδίσει. Εκεί η διοίκηση “άντεξε”, είδε το θέμα όπως ήθελε να το δει και αποφάσισε να μην αλλάξει τον προπονητή. Είχα υποβάλει την παραίτησή μου, όμως οι παίκτες και η διοίκηση υποστήριζαν πως δεν ήταν πρόβλημα ο προπονητής. Ήταν οι συγκυρίες και θα κατάφερνε να βρει τα βήματά της. Παρότι είχα παραιτηθεί, είχα αισθανθεί την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και άλλαξα γνώμη

Μαζί με κάποιες αλλαγές που υπήρξαν η ομάδα πρωταγωνίστησε. Δεν το κάνει η οποιαδήποτε διοίκηση. Δύσκολα δίνεται η ευκαιρία σε έναν προπονητή μετά από 3-4 αρνητικά αποτελέσματα σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι η Β’ Εθνική. Από εκεί και πέρα, ο Παναιγιάλειος έχει καλή ομάδα, έχει κόσμο και τις συνθήκες για να τα καταφέρει. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Φωστήρα».

Last modified onΤετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 10:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep