Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρονιά με προβλήματα»

 

Ο Διονύσης Μιχαηλίδης τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Πιερικό.

Ο παίκτης του Πιερικού αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα και στον ερχομό του Γιώργου Καμπερίδη που βοήθησε στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία. ο Διονύσης Μιχαηλίδης είπε στο «metrosport» :

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με προβλήματα. Έγιναν πολλά. Υπήρξαν αρκετές αλλαγές προπονητών. Ξεκινήσαμε με άλλους στόχους, βρεθήκαμε αλλού. Υποχρεωθήκαμε να μαζέψουμε βαθμούς για τη σωτηρία μας. Ήμασταν μία οικογένεια. Μπορεί να έχει ακουστεί πολλές φορές αυτό, ωστόσο είναι η πραγματικότητα. Παράλληλα, θεωρώ ότι μας βοήθησε πολύ ο ερχομός του κ. Καμπερίδη. Μπορεί να ξεκινήσαμε άσχημα βέβαια κόντρα στον Ηρακλή, αλλά μετά τα καταφέραμε και μπορέσαμε να σώσουμε έστω την παρτίδα.

Είχαμε πάθος και αποφασιστικότητα. Ο Πιερικός στηρίχθηκε στα παιδιά της περιοχής, αλλά φυσικά και στους έμπειρους, που μας βοήθησαν επίσης σημαντικά. Για αυτό είπα και πριν ότι ήμασταν πραγματικά μία οικογένεια. Αυτό πιστεύω έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο για την παραμονή μας».

Για το γεγονός ότι ο Πιερικός δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω: «Ήταν νέα ομάδα εξ αρχής. Πολλοί παίκτες καινούριοι. Δεν υπήρχε χημεία, έφυγαν επίσης πολλοί τον Ιανουάριο. Ωστόσο, αυτοί που μείναμε, είπαμε να τα δώσουμε όλα, σταδιακά βγάλαμε αυτό που θέλαμε στο γήπεδο και πετύχαμε τον στόχο μας, πάνω από όλα αυτό μετράει. Η ομάδα. Μπορέσαμε να ανταποκριθούμε».

Για τον ίδιο: «Οι ευκαιρίες που πήρα, να έχουν και συνέχεια. Θέλω εξάλλου να δείξω ότι αξίζω περισσότερες ευκαιρίες. Έχω ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο πιστεύω πώς έχουμε καιρό ακόμη για να μιλήσουμε σχετικά με τη νέα χρονιά».

Last modified onΣάββατο, 05 Απρίλιος 2014 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep