Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Νικολέτος, η Πόρτσμουθ και η ΑΕΛ

Συνέντευξη του 23χρονου επιθετικού στο www.flnews.gr για τον Βύζαντα και το φετινό πρωτάθλημα.

Βασικό στέλεχος του φετινού Βύζαντα ο Γιώργος Νικολέτος. Ο νεαρός επιθετικός μιλά για το πρωτάθλημα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην ομάδα των Μεγάρων, ενώ αναφέρεται στο μέλλον του. Αποκαλύπτει ότι έχει επίσημη πρόταση από την ΑΕΛ, ενώ μιλά για το πέρασμά του από την Πόρτσμουθ.

-Σεζόν με πολλά προβλήματα η φετινή Γιώργο...
«Έκανα 20 συμμετοχές με τον Βύζαντα. Πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα, όπως άλλωστε γνωρίζουν όλοι. Εκτιμώ ότι η παρουσία μου ήταν θετική, καθώς ήμουν από τα βασικά στελέχη και μέσα στους τρεις αρχηγούς. Ο στόχος ήταν η παραμονή, αλλά με τόσες δυσκολίες που υπήρχαν δεν γινόταν να τα καταφέρουμε. Η προσπάθεια όλων των παιδιών ήταν ηρωική».

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή φέτος για εσένα;
«Τον Δεκέμβριο έφυγαν πολλοί βασικοί και σηκώσαμε το βάρος 14 παίκτες. Ήμασταν πραγματικά αβοήθητοι. Μόνοι μας τελείως, πλήρης εγκατάλειψη. Μόνο ο Σταματόπουλος και οι παίκτες παρόντες στις προπονήσεις, όπως και ο απλός αγνός φίλαθλος των Μεγάρων».

-Και η πιο σημαντική στιγμή σου στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε;
«Σίγουρα το γκολ που πέτυχα στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, διότι με βοήθησε ψυχολογικά για τη συνέχεια. Άλλωστε έβαλα γκολ στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ήταν γεμάτο το γήπεδο».

-Ποιο συμβάν θυμάσαι που έδειχνε ότι ο Βύζας ήταν φέτος αβοήθητος;
«Τους τελευταίους μήνες που στο γήπεδο δεν ερχόταν κανείς. Η διοίκηση απούσα. Κανείς δίπλα στην προσπάθεια που κάναμε. Θεωρώ ότι έστω η ελάχιστη βοήθεια να υπήρχε από τη διοίκηση, θα είχαμε πετύχει τον στόχο της παραμονής».

-Στο παρελθόν είχες δοκιμαστεί στην Πόρτσμουθ. Τι θυμάσαι από το πέρασμά σου στην Αγγλία;
«Είχα πάει μετά τον Παναθηναϊκό, το 2009. Έπαιζα στην Εθνική παίδων και με είχαν δει σε ένα διεθνές φιλικό. Πήγα και έμεινα εκεί για δύο μήνες. Άκρως επαγγελματικά τα πάντα. Τρώγαμε πρωινό με την πρώτη ομάδα, η οποία είχε παίκτες όπως ο Κράουτς, ο Κάμπελ, ο Κανού και ο Ντεφόε. Ο στόχος σου και το μυαλό σου μόνο στο ποδόσφαιρο, πουθενά αλλού. Η ομάδα στα παρείχε όλα. Γρήγορο ποδόσφαιρο με εναλλαγές ρυθμού. Θυμάμαι είχα κάνει μια ντρίμπλα σε έναν αντίπαλο. Τού είχα περάσει τη μπάλα κάτω από τα πόδια. Στην επόμενη φάση που πήρα τη μπάλα δεν πρόλαβα ούτε κοντρόλ να κάνω. Μου έκανε πολύ δυνατό τάκλιν. Όταν σηκώθηκα τού είπα να παίξει πιο ήρεμα και μου απάντησε: ''Δεν θα μου ξανακάνεις τέτοια ντρίμπλα''. Εδώ δεν υπάρχουν αυτά. Κοντρόλ, πάσα, κοντρόλ, πάσα. Τίποτα παραπάνω...».

-Από τον Βύζαντα αποχώρησες. Έχεις κάποια πρόταση ή όχι;
«Ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες της κατηγορίας και από ομάδες της Σούπερ Λιγκ που ήρθαν και με παρακολούθησαν. Επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής έχω από την ΑΕΛ, στην οποία ήταν να μετακομίσω τον Δεκέμβριο, αλλά δεν προλάβαινα τις μεταγραφές της Γ' Εθνικής. Οπότε έμεινα να βοηθήσω τον Βύζαντα».

-Μετά το πέρασμα από Εθνικό Αστέρα και Βύζαντα νομίζω θα ήθελες να αγωνιστείς σε μια πιο φερέγγυα ομάδα...

«Πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να κάνω το βήμα παραπάνω. Δύο χρόνια τώρα ο Βύζας ήταν μεγάλο σχολείο. Έμαθα την κατηγορία, τους τρόπους που πρέπει να δουλεύεις. Πάνω από όλα απέκτησα εμπειρία και έμαθα να δουλεύω σκληρά και επαγγελματικά».

-Πώς είδες το φετινό πρωτάθλημα; Δίκαια μπήκαν οι συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ;

«Ο Φωστήρας έκανε πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο και δίκαια μπήκε στα πλέι οφ. Και τα Χανιά, ο Ολυμπιακός Βόλου και τα Ψαχνά άξιζαν την είσοδο στην τετράδα. Έχουν παίκτες που ξέρουν καλά το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο Βόλος είναι φαβορί να τερματίσει πρώτος και να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, χωρίς αμφιβολία».

Media

Last modified onΔευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep