Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ο Αστέρας δεν χάνεται»

Ο Δήμος Ρόκας μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας της Μαγούλας, όπου και αν είναι αυτή.

Ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας, Δήμος Ρόκας τόνισε πως ο Αστέρας Μαγούλας εκφράζει μια ολόκληρη πόλη, έζησε την πρώτη της επαγγελματική εμπειρία, αλλά η συνέχεια θα είναι σημαντική σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει την τοποθέτησή του:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Φωκικό για την παραμονή, αν και με την πορεία του στον πρώτο γύρο δεν έδειξε πως είναι μόνο για αυτό, αλλά μπορούσαν να πάνε πιο πάνω. Από την πλευρά μας θέλαμε να δείξουμε στα τελευταία τρία παιχνίδια πως είχαμε τις δυνατότητες να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Δεν τα αντιμετωπίσαμε όλα όπως έπρεπε και τελείωσε για εμάς εδώ το πρωτάθλημα. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε όλη τη χρονιά και σίγουρα ο Αστέρας Μαγούλας έχει συνέχεια, είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί μια πόλη και δεν υπάρχει άλλος σύλλογος εδώ. Σε όποια κατηγορία και αν είναι, από την Football League, μέχρι το Ερασιτεχνικό θα παλεύει για το καλύτερο και φυσικά για να βρίσκεται όσο ψηλά γίνεται».

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep