Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα διαλύσαμε όλα»

Ο Νίκος Κουρμπανάς τόνισε ότι ο Παναιγιάλειος διέλυσε ότι έχτιζε τρία χρόνια και ανέλαβε την ευθύνη.

Κατήφεια επικρατεί στον Παναιγιάλειο, που έχασε την είσοδο στα play off. Ο Κορίνθιος τεχνικός ζήτησε τη στήριξη στους παίκτες και συγνώμη από τον κόσμο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Κουρμπανάς στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε εδώ. Δεν κρυβόμαστε. Ότι κάναμε τρία χρόνια, τα διαλύσαμε όλα. Έτσι αισθάνομαι εγώ. Έτσι μιλάω. Ό, τι κάναμε τρία χρόνια, τα διαλύσαμε όλα την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Πρέπει σαν προπονητής να πάρω τις ευθύνες τις οποίες μου αναλογούν. Κανείς δεν περίμενε ότι μπορεί να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όμως ήρθε. Η μπάλα μας τιμώρησε. Είχε τους λόγους της, δεν ξέρω τι είχε. Προσπαθήσαμε πιστεύω τα παιδιά, κάναμε ευκαιρίες, κάναμε δοκάρια. Μας τιμώρησε στο τέλος. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τώρα η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν έκανε πράγματα. Έκανε πράγματα. Βέβαια το τελευταίο αποτέλεσμα μετράει στη μπάλα. Αλλά αυτή η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει έχει μέλλον, έχει καλή διοίκηση, έχει παιδιά καλούς χαρακτήρες. Θα πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει.

Ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη, το οποίο είναι λίγο και δεν είναι παραμυθένιο, από τον κόσμο. Απ’ όλους σας, όσους αγαπήσατε και αγαπάτε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Εγώ με την ομάδα δέθηκα, το λέω τώρα που τελειώνει η αγωνιστική. Είναι φυσιολογικό. Μου συνέβησαν διάφορα πράγματα, μέσα απ’ αυτή την ομάδα. Θα πάνε όλα καλά, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα πολλά πράγματα, καινούργια αρχή. Είναι μία δύσκολη μέρα, πραγματικά, κανείς δεν μπορεί να πει πολλά πράγματα, αλλά όλα θα πάνε καλά. Να στηρίξουμε λιγάκι τα παιδιά, γιατί είναι φυσιολογικό είναι στεναχωρημένα, πίστεψαν στο όνειρο θα μπορούσαν να το πραγματοποιήσουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε όλοι μαζί. Να τα στηρίξουμε όλα τα παιδιά, μας χάρισαν πολλές στιγμές. Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ πολύ και τη διοίκηση και σας για όλα, όλο αυτό το διάστημα που είμαι εδώ».

Ο Βασίλης Μπούνας είπε: «Θεωρώ ότι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω να έχουμε περάσει πιο δύσκολη μέρα. Έτσι νομίζω. Στα χρόνια που εγώ είμαι τουλάχιστον στον Παναιγιάλειο, ούτε τόσο πολύ δεν με είχε πειράξει ούτε τότε που πέσαμε από την Γ΄ Εθνική στη Δ΄. Προσωπικά δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Κάναμε τόσο κόπο, κάναμε τόση προσπάθεια. Καλύτερα να είχαμε βγει εκτός στόχων. Πραγματικά μιλάω, δηλαδή είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Τα λόγια είναι περιττά πιστεύω. Θέλω, όμως, να πω μόνο αυτό, δεν θα ασχοληθώ με τίποτε άλλο ούτε με το παιχνίδι. Το παιχνίδι το είδαμε, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα γκολ ακόμα, δεύτερο να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι. Τα λόγια είναι φτώχια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι νοιώθω περήφανος για τους συμπαίκτες μου πάνω απ’ όλα, γιατί μετά από δύσκολες καταστάσεις φτάσαμε την ομάδα μέχρι εδώ. Και όταν λέω δύσκολες καταστάσεις δεν εννοώ διοικητικά, διότι διοικητικά είναι πολύ εύκολα τα πράγματα στον Παναιγιάλειο. Καταστάσεις παιχνιδιών, βαθμολογικές, παιχνίδια δύσκολα, παιχνίδια που κερδήθηκαν με αίμα, με κόπο, δεν χαρίστηκε κανένας στον Παναιγιάλειο ποτέ και τίποτα, ούτε πόντος ούτε σφύριγμα, όχι κάτι άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και πάλι, τον προπονητή, τη διοίκηση, όλους, τον κόσμο. Το συγγνώμη ίσως είναι το πιο λίγο που θα μπορούσα να πω, αλλά όπως σας είπα νοιώθω περήφανος. Παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε. Ίσως είναι κι αυτό μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να είμαστε κοντά σαν ομάδα, να δούμε το αύριο. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ να τελειώσω το ποδόσφαιρο το Μάρτιο και πρέπει να το παλέψουμε κι αυτό για να είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε στη συνέχεια ο καθένας όπου μας βρει ο καινούργιος χρόνος».

Πηγή: aigialeiaspor

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep