Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχαρίστησε τους χορηγούς

Ο Τύρναβος δεν ξέχασε όσους τον βοήθησαν στη φετινή χρονιά.

Η διοίκηση του Τυρνάβου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και ευχαρίστησε τους χορηγούς της για τη συνεργασία και τη στήριξη:

«Στο ομολογουμένως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League, η ομάδα του Τυρνάβου κατάφερε να ανταπεξέλθει επάξια στις προσδοκίες του κόσμου και των χορηγών. Ο στόχος να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο επετεύχθη συνδυάζοντας ποιοτικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Ως νεοσύστατη Π.Α.Ε., δεν θα είχαμε αυτή την εξέλιξη αν δεν λαμβάναμε την συμπαράσταση των χορηγών μας.

Επιχειρηματίες οι οποίοι στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία αποφάσισαν να σταθούν αρωγοί αυτής της προσπάθειας και να στηρίξουν την ομάδα του Τυρνάβου. Ταυτόχρονα με την οικονομική τους βοήθεια επιβράβευσαν τον επαγγελματισμό του προέδρου κ. Μπρέζα, όλων των μελών της διοίκησης, των στελεχών της Π.Α.Ε. αλλά και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς της έναν, εναν ξεχωριστά για την άψογη συνεργασία και την
σημαντική στήριξη που παρέχουν στην ομάδα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της. Επιπλέον, η διοίκηση θα ήθελε να τους διαβεβαιώσει ότι θα είναι δίπλα τους και θα συνεχίσει να κάνει τα πάντα για να προβάλλει το απαράμμιλο ήθος και τον επαγγελματισμό τους. Προτρέπουμε όλους τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τις εταιρείες χορηγούς μας, καθώς το πιο σημαντικό στην κοινωνία μας ειδικά στους καιρούς που διανύουμε είναι η αλληλουποστήριξη.

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep