Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε χημεία»

Ο Γιώργος Τσιρλίδης αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και την παραμονή του Πιερικού.

Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού με δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του έχει βρει χημεία, ενώ στάθηκε στις ευκαιρίες που δίνει ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης στους νεαρούς παίκτες. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Τσιρλίδης στο «metrosport»:

«Πήγαμε πολύ καλά. Έχουμε βρει καλή χημεία. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Μας εκτιμάει ο κ. Καμπερίδης εμάς τους μικρούς και μας δίνει ευκαιρίες για να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Για τη συνέχεια: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε όσον αφορά τη νέα χρονιά. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πώς για μένα ήταν μία μεταβατική περίοδος, διότι ήταν και η πρώτη μου στον Πιερικό. Έτσι θα τη χαρακτήριζα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος του χρόνου. Πήρα εξάλλου και τις εμπειρίες που ήθελα. Έχει γίνει και καλύτερο το κλίμα στην ομάδα. Είμαστε δεμένοι. Έχουμε καλύτερη χημεία ως ομάδα. Φαίνεται άλλωστε στο γήπεδο. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είμαι για πρώτη φορά σε ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι βρήκα ένα εξαιρετικό κλίμα στον Πιερικό. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Φυσικά, στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά θεωρώ ότι η κατάσταση έστρωσε στη συνέχεια και φτάσαμε με επιτυχία στις νίκες που μας έδωσαν την παραμονή στην κατηγορία».

Last modified onΤετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 10:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep