Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όσο αντέχει το σώμα μου»

Ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σωκράτης Μπουντούρης, θα αποφασίσει το καλοκαίρι για το μέλλον του.

Ο επιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη την Αναγέννηση Καρδίτσας, τη φετινή πορεία- έκπληξη της ομάδας του κα τα όνειρά του για την ΑΣΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωκράτης Μπουντούρης στον Arena FM:

Πόσο σημαντικό είναι να σκοράρεις ακόμη;

Πολύ, πάρα πολύ. Μπορώ και συντηρούμαι ακόμα σ’ αυτή την κατάσταση και την ηλικία αλλά δεν είναι μόνο το ατομικό μέρος. Με τα γκολ και τη προσπάθεια βοηθάω και στην ομαδική διάκριση.

- Πιστεύεις έχεις να δώσεις κι άλλα πράγματα στην ομάδα;

Θεωρώ όσο αντέχει το σώμα μου θα δίνω τον καλύτερο εαυτό στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου.

- Είσαι πολλά χρόνια  στην ομάδα. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Στην ομάδα βρίσκομαι για την ακρίβεια 14 χρόνια, τα συναισθήματα είναι πολλά. Αγαπώ τον σύλλογο και οποιοσδήποτε με ρωτήσει τι ομάδα είμαι θα του απαντήσω με μεγάλη περηφάνια ‘Αναγέννηση Καρδίτσας’, καθώς είναι η ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να διακριθώ.

- Πιστεύεις πως μπορείς να αποτελέσεις παράδειγμα για τους νεότερους;

Με θέληση και δύναμη όλα μπορείς να τα καταφέρεις…

- Τις σεζόν 2011-2012 και 2012-2013 βραβεύτηκες από την ΠΣΑΠ ως ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, αντίστοιχα. Πως ένιωσες;

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα και τη καριέρα μου, αλλά αυτό δεν θα το κατάφερνα δίχως την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

- Έχεις φύγει από την Αναγέννηση και έχεις ξαναγυρίσει στην ομάδα. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν σ’ αυτό;

Έφυγα πρώτη φορά στα 22 μου. Έμεινα έξι χρόνια εκτός Καρδίτσας, γιατί πίστευα ότι βρισκόμουν τότε σε μία καλή ηλικία για να βελτιωθώ. Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου, καθώς η ομάδα είχε υποβιβαστεί στη Δ’ εθνική. Στα 29 μου αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην Αναγέννηση. Βρίσκομαι από τότε εδώ, με εξαίρεση ένα μικρό πέρασμα από την ομάδα του Πανθρακικού. Και αυτό γιατί εκείνη την περίοδο δεν είχε αποφασιστεί αν η Αναγέννηση  θα αγωνιστεί στην Β’ εθνική ή όχι. Την είχανε παρατήσει και τέλη Αυγούστου τελικά αποφασίστηκε η ομάδα να παίξει στην δεύτερη κατηγορία.

- Ποιο είναι το όνειρο σου για το μέλλον της Αναγένησης;

Είναι το ίδιο με το όνειρο όλων των φίλων της Καρδίτσας. Να δούμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βελτιωθούν άλλα πράγματα και κυρίως το οικονομικό.

- Ποιά είναι τα δικά σου σχέδια;

Την απόφαση για το αν θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο θα την πάρω το καλοκαίρι. Σκέφτομαι βήμα-βήμα τις επόμενες κινήσεις μου, αλλά μεγάλες πιθανότητες υπάρχουν να ακολουθήσω και του χρόνου την Αναγέννηση.

- Ποια ήταν η χειρότερη και ποια η καλύτερη στιγμή στη καριέρα σου;

Αυτό που έχει χαραχθεί στο μυαλό μου είναι το μπαράζ με την Ηλιούπολη, που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη  με 2-0 και να ανεβούμε στην Β’ εθνική. Από την άλλη πλευρά,  υπήρξαν και άσχημες στιγμές στην ομάδα, όμως κρατάω μόνο τα θετικά.

- Ποιος ήταν ο άνθρωπος που σε βοήθησε να εξελιχθείς ως ποδοσφαιριστής;

Σίγουρα η οικογένεια μου. Με την στήριξή της προχώρησα ως άνθρωπος και αθλητής. Μου δόθηκε και μεγάλη βοήθεια από τον Βάιο Καραγιάννη, ενώ αυτός που με ανέδειξε ήταν ο Σάκης Τσιώλης.

- Ο κόσμος ξαναγύρισε στο γήπεδο;

Μας βοηθάει εδώ και αρκετά χρόνια και μας στηρίζει αλλά θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε λίγη μεγαλύτερη βοήθεια από τον κόσμο. Να είχαμε εξ αρχής την απαιτούμενη συσπείρωση και όχι μόνο στα τελευταία παιχνίδια.

- Πιστεύεις ότι η ομάδα θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ;

Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Υπάρχει πιο πάνω ο Ηρακλής, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.

- Ποιες ομάδες ξεχωρίζεις στη κατηγορία και ποια πιστεύεις ότι ήταν η έκπληξη της χρονιάς;

Χωρίς αμφιβολία, η Κέρκυρα μαζί με τη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή. Είναι οι πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Ως έκπληξη του πρωταθλήματος θα έλεγα η… Καρδίτσα. Σε σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους δεν διαθέτουμε μεγάλο μπάτζετ και με αυτούς τους παίκτες καταφέραμε και σταθήκαμε στα πόδια μας.

- Το επίπεδο της Β’ εθνικής;

Δεν μου αρέσει έτσι όπως είναι η Β’ εθνική σε δύο ομίλους. Στην ουσία είναι σαν ένα μίνι πρωτάθλημα. Πιστεύω πως αν μάζευαν όλες τις ομάδες σ’ έναν όμιλο θα γινόταν το πρωτάθλημα πιο δυνατό. Τότε θα μιλούσαμε για κάτι διαφορετικό.

Last modified onΔευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep