Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παιδιά από τις ακαδημίες»

Ο ¨Αγγελος Διγκόζης μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να μπουν στην ομάδα από τις ακαδημίες. Ο ¨Αγγελος Διγκόζης μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να μπουν στην ομάδα από τις ακαδημίες.

Ο Άγγελος Διγκόζης δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία του Τυρνάβου και την δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές από την προετοιμασία μέχρι σήμερα.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Άγγελος Διγκόζης από όλη τη χρονιά, αλλά και την παρουσία των μικρών στην ενδεκάδα που δείχνουν πως μπορεί να στηριχθεί η ομάδα στις ακαδημίες και τη δουλειά που γίνεται στην δεύτερη ομάδα. Μετά την ήττα (2-1) από τον Πιερικό δήλωσε: 

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, χαθήκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Το μόνο θετικό σε αυτή την ήττα ήταν πως έπαιξε ένας πιτσιρικάς και με το χρόνο που αγωνίστηκε έδειξε πως ο Τύρναβος μπορεί να βασιστεί στα νέα παιδιά και στη δουλειά που γίνεται και στην δεύτερη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω, λόγω του ότι είναι και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, τους φιλάθλους μας που ήρθαν και εντός και εκτός και μας στήριξε και νομίζω πως τους δώσαμε πολλές χαρές φέτος και αυτό είναι το σημαντικό.

Θέλω να πω για τους ποδοσφαιριστές μου, ότι είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε από την αρχή της προετοιμασίας και να τους πως ότι πρέπει να έχουν το κεφάλι ψηλά για το ένα παιχνίδι που απομένει γιατί είδα στα αποδυτήρια στεναχωρημένους τους παίκτες μου και αυτό ειλικρινά δεν μου άρεσε. Να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον αγωνιστικό χώρο και στον κύριο Μάκη που τον φροντίζει, ειλικρινά περίμενα και το χθεσινό ματς που έγινε το γήπεδο να μην είναι τόσο καλό και δεν μπορώ να μην δεν το αναφέρω. Εύχομαι και στον Γιώργο Καμπερίδη, αλλά και στον Πιερικό καλή συνέχεια και να γίνει ο Πιερικός εκεί που τον θυμάμαι όταν ήμουν μικρό παιδί, γιατί όπως έχει ξαναπεί το επαρχιακό ποδόσφαιρο από τέτοιες ομάδες έχει ανάγκη».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep