Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα τα δώσουμε όλα»

Ο Ξενοφών Γήτας δήλωσε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας θα τα δώσει όλα και όπου βγει.

Ο μέσος της Αναγέννησης Καρδίτσας αναφέρθηκε ακόμη στο προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή, στην ήττα από τον Βατανιακό και τα play off. Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για το παιχνίδι με τον Βατανιακό: «Εμείς κάναμε τις ευκαιρίες και ο Βατανιακός έβαζε τα γκολ. Ήταν πραγματικά απίστευτο παιχνίδι, όποιος ήταν στο γήπεδο, καταλαβαίνει τι εννοώ. Σίγουρα όταν τρία γκολ δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα. Χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Μπουντούρη. Ήταν πάντως ένας αγώνας που δύσκολα ξαναβλέπεις. Μπήκαμε στο παιχνίδι ξέροντας ότι ήμασταν το φαβορί και θέλαμε πάρα πολύ το ματς για να έχουμε καλές ελπίδες για τα πλέι οφ. Η ομάδα έχει πολλούς άπειρους ποδοσφαιριστές και αυτό παίζει τον ρόλο του, δεν κατηγορώ τους συμπαίκτες μου, αλλά σίγουρα σε τέτοια παιχνίδι παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία.

Τα προβλήματα στην ομάδα είναι πολλά λόγω καρτών και τραυματισμών, αλλά θα το παλέψουμε, θα τα δώσουμε όλα για να αποδείξουμε στον κόσμο ότι δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Αν έρθει και η νίκη, πάμε στην τελευταία αγωνιστική και ότι βγει. Ο Αιγινιακός είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και εφόσον μπει θα δυσκολέψει πολύ τους υπολοίπους».

Για πλέι οφ: «Περιμένω όλα τα ματς να είναι αμφίρροπα, όλα θα είναι ντέρμπι. Πολλές ομάδες δυνάμωσαν αρκετά μετά την μεταγραφική περίοδο και πλέον όλες οι ομάδες θα είναι δυνατές για αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες κυρίως από τον βόρειο όμιλο είναι δυνατές και μπορούν να ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ, από τον νότιο είναι μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep