Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δέχτηκα πιέσεις να ανακαλέσω»

Μόνο ο Φάνης Ζάρκος παραβρέθηκε στην προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης πλαστοπροσωπίας.

Προχωράει η υπόθεση πλαστοπροσωπίας που κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα ο Φάνης Ζάρκος στο ματς του ΑΟ Χανιά με τον Βύζαντα Μεγάρων. Την Τρίτη (18/03) το πρωί ο νεαρός βρέθηκε στον αθλητικό δικαστή για να παράσχει στοιχεία σχετικά με τα όσα υποστήριξε, όμως ήταν ο μόνος που το έκανε, καθώς ο συμπαίκτης του Νίκος Μπελέρης που είχε κληθεί, είναι στρατευμένος, ενώ δεν έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος, Ν. Εικοσιδέκας και ο εκπρόσωπος Κ. Δουμένης.

Και επειδή πολύς λόγος έγινε για τη μη κλήση του προπονητή, Θανάση Σταματόπουλου, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανιά...

Η προκαταρκτική εξέταση ήταν κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr που βρέθηκε στα γραφεία του αθλητικού δικαστή, ο Ζάρκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτές οι καταστάσεις φέρνουν το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Δέχτηκα πιέσεις για να ανακαλέσω, όμως δεν μπορούσα να το κάνω. Άκουσα έκπληκτος από το ραδιόφωνο ότι αγωνιζόμουν στα Χανιά, ενώ ήμουν στην Κόρινθο. Θέλω να ξεκαθαρίσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό και να καθαρίσει το όνομά μου. Εγώ έχω σταματήσει να μετέχω στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Στο πλευρό του Ζάρκου βρισκόταν ο πατέρας του και ο ξάδελφός του, ενώ παρών ήταν και ο Μανώλης Αλαφραγκής από τη νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ, ο οποίος έλεγε: «Γίνεται προκαταρκτική εξέταση και ο μόνος που δίνει το «παρών» είναι ο ποδοσφαιριστής που το κατήγγειλε...».

Ο Ζάρκος, φυσικά, δεν μπορούσε να αποδείξει ποιος ποδοσφαιριστής έπαιξε στη θέση του, όμως και ο ξάδελφός του που κατέθεσε, υποστήριξε ότι ήταν μαζί την Κυριακή το απόγευμα όταν άκουσαν από το ραδιόφωνο ότι έπαιζε βασικός στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Ζάρκος εκτός της προσφυγής που κατέθεσε στον ΠΣΑΠ για πλαστοπροσωπία, έκανε ακριβώς το ίδιο και στην ΕΠΟ στις 13 Μαρτίου. Η προσφυγή αυτή εκδικάζεται τη Δευτέρα (24/03). Πλέον αναμένονται οι σχετικές κλήσεις από τον αθλητικό δικαστή για να αποδοθούν ευθύνες.

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep