Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε ακόμη ελπίδες»

Ο Νίκος Κουρμπανάς χαρακτήρισε δύσκολη ημέρα τη σημερινή (16/03) για τον Παναιγιάλειο.

Ο Κορίνθιος τεχνικός τόνισε ότι μετά την ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών η συνέχεια είναι δύσκολη, όμως ο Παναιγιάλειος θα παλέψει μέχρι το τέλος, αφού έχει ακόμη ελπίδες για τη συμμετοχή του στα play off:

«Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να λες πολλά πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συγχαρητήρια καταρχήν στον αντίπαλο για τη νίκη. Εμείς θέλαμε πολύ το παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το πάρουμε. Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια εδώ και πάρα πολύ καιρό.  Ήρθε μία ήττα και είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για την ομάδα, αλλά όσο ζεις ελπίζεις. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, στα οποία θα προσπαθήσουμε να μπει η ομάδα στα πλέι οφ. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε λίγο με τα παιδιά στο ψυχολογικό κομμάτι. Είναι φυσιολογικό να είναι στεναχωρημένα, είναι φυσιολογικό να είναι στεναχωρημένος ο κόσμος. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά και ανθρώπινα. Δεν μπορείς να τα αποφύγεις, όπως δεν μπορείς να αποφύγεις στη μπάλα τίποτα.

 

Πρέπει να δέχεσαι αυτό που σου συμβαίνει, να το βλέπεις ξεκάθαρα μπροστά σου για να μπορείς να συνεχίσεις. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, νομίζω το γκολ στο δεύτερο λεπτό μας έκανε ζημιά με τη λογική ότι βόλεψε τον αντίπαλο σε ότι αφορά το παιχνίδι του. Με καλή αμυντική του τακτική δεν μπορέσαμε να βρούμε διαδρόμους και να διασπάσουμε μία πολυπρόσωπη άμυνα. Από κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι άνοιξε. Εμείς βγήκαμε μπροστά, ενώ στη φάση του δεύτερου ίσως θα μπορούσαμε να την αποφύγουμε με κάποιο φάουλ. Την αφήσαμε τη φάση να προχωρήσει με αποτέλεσμα να δεχτούμε το δεύτερο γκολ και εκεί πιστεύω ότι όλα τελείωσαν. Σίγουρα είναι μία δύσκολη μέρα για την ομάδα.

 

Από κει και πέρα σας είπα ότι είναι δύο παιχνίδια ακόμα. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει ελπίδες θα πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος. Θα πέσουμε πάνω στην ομάδα, θα πέσουμε πάνω σε όλη τη διαδικασία για να μπορέσουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν λέω ότι τα πράγματα είναι εύκολα. Υπάρχει δυσκολία, αλλά θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για το στόχο που έχουμε βάλει. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα των Ψαχνών. Το να πούμε τώρα συγγνώμη από τον κόσμο, αυτό το καταλαβαίνουμε ότι είναι φυσιολογικό και ο κόσμος έχει στεναχωρηθεί. Θα προσπαθήσουμε στ’ άλλα δύο παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει. Να στηρίξουμε τα παιδιά, διότι έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια και θα κοιτάξουμε να το κάνουμε όλοι μαζί, έτσι ώστε να πάμε όσο το δυνατόν πιο καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι.»

 

Ο Βασίλης Μπούνας είπε: «Είναι μία δύσκολη μέρα, πιστεύω, για την ομάδα μας. Όταν χάνεις στο γήπεδό σου και με τέτοιο σκορ, σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι που κρίνονται πολλά πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι δύσκολα για όλους μας. Θεωρώ όμως ότι όπως δεν υπάρχουν αιώνιες νίκες και ξεκινάμε πάλι από την αρχή, δεν υπάρχουν και αιώνιες ήττες. Πρέπει από αύριο, μην πω από σήμερα και φανώ λίγο υπερβολικός, να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Φωστήρα. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, έχουμε τα πάντα στα πόδια μας. Πρέπει να δουλέψουμε, να στηριχτούμε μαζί ως ομάδα όλοι να λειτουργήσουμε όπως λειτουργούμε όλο τον καιρό και έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο, ώστε να διεκδικούμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά, διότι μία προσπάθεια είτε είναι πετυχημένη είτε αποτυχημένη είναι πάντα προσπάθεια. Τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε και εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια».

 

Πηγή: aigialeiaspor

 

ροπονητής Παναιγιάλειου): «Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να λες πολλά πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συγχαρητήρια καταρχήν στον αντίπαλο για την νίκη. Εμείς θέλαμε πολύ το παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το πάρουμε. Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια εδώ και πάρα πολύ καιρό.  Ήρθε μία ήττα και είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για την ομάδα, αλλά όσο ζεις ελπίζεις. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, στα οποία θα προσπαθήσουμε να μπει η ομάδα στα πλέι οφ. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε λίγο με τα παιδιά στο ψυχολογικό κομμάτι. Είναι φυσιολογικό να είναι στεναχωρημένα, είναι φυσιολογικό να είναι στεναχωρημένος ο κόσμος. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά και ανθρώπινα. Δεν μπορείς να τα αποφύγεις, όπως δεν μπορείς να αποφύγεις στη μπάλα τίποτα. Πρέπει να δέχεσαι αυτό που σου συμβαίνει να το βλέπεις ξεκάθαρα μπροστά σου για να μπορείς να συνεχίσεις. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, νομίζω το γκολ στο δεύτερο λεπτό μας έκανε ζημιά με τη λογική ότι βόλεψε τον αντίπαλο σε ότι αφορά το παιχνίδι του. Με καλή αμυντική του τακτική δεν μπορέσαμε να βρούμε διαδρόμους και να διασπάσουμε μία πολυπρόσωπη άμυνα. Από κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι άνοιξε. Εμείς βγήκαμε μπροστά, ενώ στη φάση του δεύτερου ίσως θα μπορούσαμε να την αποφύγουμε με κάποιο φάουλ. Την αφήσαμε τη φάση να προχωρήσει με αποτέλεσμα να δεχτούμε το δεύτερο γκολ και εκεί πιστεύω ότι όλα τελείωσαν. Σίγουρα είναι μία δύσκολη μέρα για την ομάδα. Από κει και πέρα σας είπα ότι είναι δύο παιχνίδια ακόμα. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει ελπίδες θα πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος. Θα πέσουμε πάνω στην ομάδα, θα πέσουμε πάνω σε όλη τη διαδικασία για να μπορέσουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν λέω ότι τα πράγματα είναι εύκολα. Υπάρχει δυσκολία, αλλά θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για το στόχο που έχουμε βάλει. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα των Ψαχνών. Το να πούμε τώρα συγγνώμη από τον κόσμο, αυτό το καταλαβαίνουμε ότι είναι φυσιολογικό και ο κόσμος έχει στεναχωρηθεί. Θα προσπαθήσουμε στ’ άλλα δύο παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει. Να στηρίξουμε τα παιδιά μόνο λιγάκι, διότι έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια και θα κοιτάξουμε να το κάνουμε όλοι μαζί, έτσι ώστε να πάμε όσο το δυνατόν πιο καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι.»
 
Β. ΜΠΟΥΝΑΣ (ποδοσφαιριστής Παναιγιάλειου): «Είναι μία δύσκολη μέρα, πιστεύω, για την ομάδα μας. Όταν χάνεις στο γήπεδό σου και με τέτοιο σκορ, σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι που κρίνονται πολλά πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι δύσκολα για όλους μας. Θεωρώ όμως ότι όπως δεν υπάρχουν αιώνιες νίκες και ξεκινάμε πάλι από την αρχή, δεν υπάρχουν και αιώνιες ήττες. Πρέπει από αύριο, μην πω από σήμερα και φανώ λίγο υπερβολικός, να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Φωστήρα. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, έχουμε τα πάντα στα πόδια μας. Πρέπει να δουλέψουμε, να στηριχτούμε μαζί ως ομάδα όλοι να λειτουργήσουμε όπως λειτουργούμε όλο τον καιρό και έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο, ώστε να διεκδικούμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά, διότι μία προσπάθεια είτε είναι πετυχημένη είτε αποτυχημένη είναι πάντα προσπάθεια. Τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε και εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια.»  
 
Θ. ΓΡΑΨΑΣ (προπονητής Ηρακλή Ψαχνών): «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, κατά την άποψή μου, ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Εμείς ξέραμε ότι από δω πρέπει να φύγουμε με το διπλό, αν θέλαμε να βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και ευτυχήσαμε να το κάνουμε και να περάσουμε από μία δύσκολη έδρα και νικώντας μία καλή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, διότι πράγματι το αξίζουν. Θέλω να πω ότι τα πανηγύρια μας και οι χαρές μας πρέπει να τελειώσουν πάρα πολύ σύντομα αφού απομένουν άλλα δύο παιχνίδια. Να ευχηθώ στον Παναιγιάλειο και σε μας να είμαστε στα πλέι οφ γιατί το αξίζουμε και να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στον κ. Κουρμπανά για το χαμό του δικού του ανθρώπου.»
Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep