Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τους χαλάσαμε τα σχέδια»

Ο Παναιγιάλειος πήρε θέση για το άτομο που πέταξε φωτοβολίδα στο ματς με τον Πανηλειακό.

Η «μελανόλευκη» ΠΑΕ τονίζει πως το εν λόγω άτομο ουδεμία σχέση έχει με τον Παναιγιάλειο, αλλά και την περιοχή της Αιγιαλείας και διευκρινίζει ότι χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των φιλάθλων, οργανωμένων και μη, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, χαρακτηρίζει «περίεργο και ύποπτο» το περιστατικό και καταλήγει πως έχουν γνώση οι φύλακες.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή το – τουλάχιστον - περίεργο και ιδιαίτερα ύποπτο περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Πανηλειακό, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ οφείλει να προβεί στις παρακάτω απαραίτητες διευκρινίσεις.

Αφού όμως, προηγουμένως εξιστορήσουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν.

Ένα άτομο που (όπως αποδείχθηκε) ουδεμία σχέση έχει, όχι μόνο με την ομάδα μας αλλά και την περιοχή της Αιγιάλειας γενικότερα, έριχνε φωτοβολίδες εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των φιλάθλων μας, οργανωμένων και μη, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις που κατέφτασαν γρήγορα στο χώρο. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, κατασχέθηκαν δύο ακόμη ίδιες φωτοβολίδες, ένα ζευγάρι γάντια, μία κουκούλα τύπου full face, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το πιστόλι φωτοβολίδων, που είχε φροντίσει να πετάξει έξω από το γήπεδο λίγο πριν τη σύλληψή του.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ αναζητούνται τρία ακόμη άτομα τα οποία ταξίδεψαν μαζί με το δράστη, από την Αθήνα (Ηλιούπολη) όπου και διαμένουν!

Το πρωτοφανές περιστατικό μας έβαλε σε σκέψεις τις οποίες αισθανόμαστε την ανάγκη να εξωτερικεύσουμε, αφού προηγουμένως καταδικάσουμε (όπως είναι φυσικό) τέτοιες ενέργειες, που δεν θα έπρεπε να έχουν καμία σχέση με τον χώρο τον οποίο υπηρετούμε. Δυστυχώς όμως, ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν είναι «αγγελικά πλασμένος» και δεν διακατέχονται όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν, με τον ίδιο ρομαντισμό και τα ίδια αγνά συναισθήματα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό.

Σε αντίθετη περίπτωση, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και τη λύπη μας, για όλους όσοι χρησιμοποιούν παρόμοιες μεθόδους, προκειμένου να πετύχουν τους – όποιους – στόχους τους. Φαίνεται πως η πορεία της ομάδας μας ενόχλησε κάποιους, που πιθανότατα δεν την υπολόγιζαν σοβαρά και είχαν άλλα… σχέδια, τα οποία τους… χαλάσαμε.

Λυπούμαστε, αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Να είναι βέβαιοι ότι… θα φάνε τα μούτρα τους γιατί είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα του συλλόγου μας. Και όχι μόνο εμείς ως διοίκηση, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, που αποτελεί εδώ και σχεδόν έναν αιώνα τον θεματοφύλακα και άγρυπνο φρουρό της ΙΔΕΑΣ που λέγεται «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ». Έχουν γνώση οι φύλακες…..».

Last modified onΠέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep