Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σκέψεις για κεκλεισμένων των θυρών»

Το ενδεχόμενο να γίνει το ματς με τον Ηρακλή κεκλεισμένων των θυρών εξέτασαν στον Αιγινιακό κατά τον Γιάννη Νιώπα.

Το αφεντικό της ομάδας του Αιγινίου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Αιγινιακού με τον Ηρακλή. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι έγιναν σκέψεις να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και να υπάρξει αναβολή για την προσεχή Τετάρτη (19/03). Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89.4:

Για το πρόβλημα που υπάρχει: «Το πρόβλημα είναι πως η χωρητικότητα του γηπέδου στο Αιγίνιο είναι 1000 θεατές. Υπάρχουν τρεις διαδοχικοί αγώνες  στην Κατερίνη και απαγορεύεται από τον κανονισμό αυτό.  Άλλο γήπεδο εδώ κοντά δεν υπάρχει. Κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε η κατάσταση εδώ και να έχουμε τρία ματς».

Για το αν γίνεται να υπάρξει κάποια αναβολή: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα όμως έχει δίκιο και η διοίκηση του Ηρακλή και του Αιγινιακού αν και εμείς είπαμε το οκ. Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε και Τετάρτη. Ο Ηρακλής έχει ένα παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα στο οποίο παίζεται ολόκληρη η χρονιά. Είναι λογικό να μην θέλει να παίξει Τετάρτη».

Για το γεγονός πως θα έρθει κόσμος: «Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν εισιτήρια. Βγάλαμε 900 εισιτήρια, δεν γίνεται παραπάνω. Ποιος θα πρωτοπάρει στο Καυτανζόγλειο δεν μπορεί να γίνει το ματς και επειδή δεν θέλαμε εμείς. Είναι λογικό καθώς παίζεται μια χρονιά για εμάς. Για τον Αιγινιακό είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Για άλλα γήπεδα το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν άδειες. Δεν υπάρχουν και γήπεδα στην περιοχή μας. Αυτά που υπάρχουν είναι χειρότερα από του Αιγινιακού. 700 εισιτήρια έχουν ήδη φύγει. Όλο το Αιγίνιο θα είναι στο γήπεδο και γίνεται χαμός. Σκεφτήκαμε και να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Εγώ θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Δεν θέλω να ανοίξει μύτη. Ας κερδίσει όποιος θέλει».

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, αυτή ξεκίνησε την Τετάρτη (12/03), με τον Γιαζιτζόγλου να ακολουθεί θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ατομικό έκανε ο Δημήτρης Σαμαράς.

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 16:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep