Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Μαχλάς στη Football League

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στη συνεδρίαση της Football League.

 

Έτοιμη να δώσει μία ακόμα μάχη είναι η ομάδα του Ηρακλείου. Την Τρίτη (19/07) στις 17.30 η διοργανώτρια αρχή θα συνεδριάσει με σκοπό την επικύρωση της βαθμολογίας και την άμεση έναρξη των play off. Παρών στη διαδικασία θα είναι ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος και θα εκφράσει τη θέση των Κρητικών. Ποια είναι αυτή; Ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί τον όρο της Football League για διεξαγωγή των μπαράζ ανόδου στο λεκανοπέδιο.

 

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες ΠΑΕ που είναι αντίθετες στο ενδεχόμενο διεξαγωγής των αγώνων στην Αθήνα. Επειδή, όμως ο ΟΦΗ έχει και ένα… παρελθόν με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την αντίδρασή του στο ενδεχόμενο να οριστούν οι αγώνες σε δύο γήπεδα του λεκανοπεδίου…

Αντίο από Κιάσσο

Ο ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κώστα Κιάσσου. Αντίθετα, οι Κρητικοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Ζορμπά. Οσον αφορά στο θέμα του Σαϊμπού Γιακούμπου και την προσφυγή που έχει καταθέσει στη FIFA, κύκλοι της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν ότι ο Γκανέζος έχει κινηθεί δικαστικά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep