Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νοκ άουτ ο Κοιλιάρας

Εκτός αποστολής του Παναιγιαλείου τέθηκε ο Δημήτρης Κοιλιάρας. Μέσα ο Γκοτσούλιας.

Ο Δημήτρης Κοιλάρας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν μπόρεσε να προπονηθε την Κυριακή (9/03) και μοιραία τέθηκε εκτός μάχης γαι τον αγώνα της Δευτέρας (10/03, 16.00 OTE TV) με τον Πανηλειακό στο Αίγιο. Απεναντίας, ο Γιάννης Γκοτσούλιας προπονήθηκε και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά. Ο Κορίνθιος τεχνικός δεν υπολογίζει ακόμη στον τραυματία Χρυσοφάκη, αλλά και στους δύο τερματοφύλακες Καλλιακμάνη, Τσάπαλο, που έμειναν εκτός. Επιστρέφουν συγκριτικά με το προηγούμενο ματς οι Ουρτάδο, Μπούνας, Ανδρούτσος, Σταμογιάννος, που εξέτισαν, και οι Λαζανάς, Κατσικοκέρης, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Η 21αμελής αποστολή: Ανδρούτσος, Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Νάστος, Ουρτάδο, Μπουρλάκης, Ατματσίδης, Μπούνας, Σταμογιάννος, Σκαρτσίλας, Αργυρόπουλος, Σούλης, Μανδύλης, Διαμαντόπουλος, Αγουρίδης, Λαζανάς, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του στο γήπεδο, δύο ώρες πριν το ματς, και από την αποστολή θα «κόψει» τρεις.

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep