Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανέντιμο από Γρηγορίου»

Ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης, μίλησε στο flnews.gr για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Κέρκυρα.

Ο Στέλιος Γούναρης τόνισε ότι η Ζάκυνθος δεν έχει να χωρίσει τίποτα με την Κέρκυρα, χαρακτήρισε «ανέντιμη» τη συμπεριφορά του Γρηγορίου να πει στους παίκτες του να μην τηρήσουν το fair play, ενώ δήλωσε ότι αν παράγοντες, προπονητές και παίκτες δεν δείχνουν ήθος, τότε σε λίγο καιρό θα παίζουν μόνοι τους. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέλιος Γούναρης στον flnews.gr:

«Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με την Κέρκυρα, ήταν ένα ντέρμπι, αλλά αυτά που έγιναν δεν την τιμούν. Μπορεί να έγιναν κάποιες ακρότητες, αλλά ο κόσμος ήταν έξαλλος. Πρέπει να μαθαίνει, όμως, και στην αδικία ο κόσμος. Μέχρι το 85’ δεν είχε ακουστεί ούτε μία βρισιά. Ήταν ανέντιμο από τον Γρηγορίου να πει στους παίκτες “παίξτε”. Η νίκη δεν έχει καμία αξία, όταν δεν υπάρχει ήθος.

Το ποδόσφαιρο είναι ένας κύκλος, όλα επαναλαμβάνονται. Καλό θα είναι οι προπονητές, οι παράγοντες, αλλά και οι ποδοσφαιριστές να δείχνουν ήθος για να έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα. Αν αυτοί διώχνουν τον κόσμο, σε λίγο θα παίζουν μόνοι τους. Να μας πει ο κ. Γρηγόριου που έχει μάθει ότι καταργήθηκε το fair play. Τέσσερις φορές, όμως, το δέχτηκαν από τη Ζάκυνθο».

Να σημειωθεί, πάντως, ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ.3.β. του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, η Ζάκυνθος κινδυνεύει ακόμη και με πρόστιμο 35.000 ευρώ λόγω της προσωρινής διακοπής.

Last modified onΣάββατο, 08 Μάρτιος 2014 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep