Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επανασπορά στη Μίκρα

Τα μέλη της Επιτροπής του Ηρακλή έχουν στόχο τη βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας.

Επανασπορά σε ένα από τα τρία γήπεδα των εγκαταστάσεων της Μίκρας θα γίνει προσεχώς, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των μελών της Επιτροπής του Ηρακλή. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Ένα από τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, που έχει να αντιμετωπίσει η επιτροπή υποστήριξης της ΠΑΕ είναι και αυτό των προπονησιακών γηπέδων των εγκαταστάσεων στην Μίκρα. Εδώ και αρκετό καιρό τα τρία γήπεδα, τα οποία χρησιμοποιεί η Α΄ ομάδα (και βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο των εγκαταστάσεων) έχουν ουσιαστικά αχρηστευθεί, λόγω μη συντήρησης του χλοοτάπητα, με συνέπεια να μην είναι λειτουργικά για τις προπονήσεις.

Τα μέλη της επιτροπής ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με ειδικούς συντηρητές για την διαδικασία επανασποράς του ενός εκ των τριών γηπέδων και συντήρησης του συνολικού χλοοτάπητα σε αυτό, προκειμένου - σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα - ο Γκιγέρμο Όγιος να προπονεί εκεί τους παίκτες του, ενόψει, μάλιστα, της καθοριστικής διαδικασίας των play offs. Πρόκειται για βασικότατο ζήτημα της καθημερινότητας του αγωνιστικού τμήματος και το προσεχές διάστημα αναμένεται η έναρξη των σχετικών εργασιών».

Ευχές σε τρεις

Ημέρα ευχών ήταν η Παρασκευή (07/03) στον Ηρακλή. Στο περιθώριο της προπόνησης ο Νίκος Σαββίδης έλαβε από όλους ευχές για τη γέννηση της κορούλας του, ενώ ο Λευτέρης Ματσούκας και ο Κυριάκος Γραμματικός, οι οποίοι είχαν τα γενέθλιά τους (με τον πρώτο να κλείνει τα 24 και τον δεύτερο τα 21), επίσης, δέχθηκαν τις θερμές ευχές από όλους στην ομάδα. Βεβαίως, και οι τρεις δεν αμέλησαν να φέρουν στην προπόνηση τα απαραίτητα κεράσματα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep