Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταλήγει σε σχήμα ο Όγιος

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή παρακολούθησαν την Κέρκυρα σε βίντεο.

Από το Σάββατο (01/03) βρίσκεται στην Κέρκυρα η αποστολή του Ηρακλή, εκεί όπου τη Δευτέρα (03/03, 18:00 OTE TV) θα αντιμετωπίσει τους Φαίακες στο ντέρμπι του 2ου ομίλου. Το πρωί της Κυριακής (02/03) οι Θεσσαλονικείς παρακολούθησαν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλο και το απόγευμα θα γίνουν οι τελικές δοκιμές, ώστε ο Γκιγέρμο Όγιος να καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Παπαστεριανός και οι Παληγεώργος, Χουάντερσον.

Σημειώνεται ότι η «Αυτόνομη Θύρα 10» ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με δύο πλοία για τη μετάβαση των οπαδών στο νησί του Ιονίου. Όπως ανέφερε:

«Μετά από συμφωνία της Αυτόνομης Θύρας 10 με τα πλοία Αγ. Ελένη και Αγ. Ειρήνη ρίξαμε τις τιμές για όλους όσους θέλουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας στην Κέρκυρα.

Κυριακή και Δευτέρα από Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα
8:30 / 12:15 / 15:00 / 19:30 / 21:30

Δευτέρα από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα 23:45

Με αυτά τα δρομολόγια οι τιμές είναι:20 ευρώ / Αυτοκίνητο και 5 ευρώ / Άτομο. Οι τιμές περιλαμβάνουν και την επιστροφή!! ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ!!»

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Κηπουρός, Κολίτσι, Κοντέων, Κουρδάκης, Σαββίδης, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Μπάμπα, Τάι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Χιονίδης, Ζάχορα, Ονουάτσι, Σκόρτσα, Ματσούκας.

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep