Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σπάει» το ρόδι στην Καλαμάτα

Ο Γιώργος Βαλσαμάκης Ο Γιώργος Βαλσαμάκης

Κομπλέ ο Φωκικός για το ματς κυπέλλου.


Χωρίς απουσίες μετέβη στη Καλαμάτα η αποστολή του Φωκικού, για το παιχνίδι κυπέλλου με την τοπική ομάδα, την Τετάρτη (23/11) και ώρα 14:00. Ο Γιώργος Βαλσαμάκης που ταλαιπωρούταν από μία μικρή αδιαθεσία και ήταν αμφίβολος ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μιχάλης Κασάπης αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ σημαντικό για το συγκρότημα της Αμφισσας. Από τη μία η πρόκριση κρίνεται απαραίτητη για οικονομικούς λόγους, διότι αντίπαλος στην επόμενη φάση θα είναι η ΑΕΚ, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Φωκίδας και από την άλλη άπαντες στην ομάδα επιθυμούν να «σπάσουν» το ρόδι την εφετινή σεζόν, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη.

Το κλίμα είναι άριστο και υπάρχει ικανοποίηση για τις δύο εμφανίσεις με Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-1) εντός και Διαγόρα (2-2) εκτός, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Ο κ. Κασάπης πιστεύει πως με λίγη τύχη παραπάνω θα έρθουν και νίκες αρχής γενομένης από το ματς στην Καλαμάτα

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep