Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάμερες στον Πύργο

Στον Πύργο βρέθηκε συνεργείο του OTE TV για να κάνει αφιέρωμα στον Πανηλειακό.

Συνέντευξη έδωσαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και τεχνικός διευθυντής,  Βαγγέλης Αγγελής, ο προπονητής Νίκος Παντελής και ο βοηθός του Αντώνης Δρακόπουλος. Μίλησαν για όλα τα τεχνικά – προπονητικά θέματα, την ομάδα, την πρόκληση του να είσαι στον Πανηλειακό, για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, για τους στόχους του Πανηλειακού, τη νέα διοίκηση ,τον Θανάση Παπαγεωργίου και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο.

Μία ξεχωριστή συνέντευξη  ήταν αυτή του Τάσου Κυριάκου, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του δημοσιογράφου και πήρε συνέντευξη από τους συμπαίκτες του, Δημήτρη Κοτσώνης και Παύλο Βανγκελί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.

Το ταξί  του Κώστα Τσαπέκη που μεταφέρει συνήθως τους παίκτες της ομάδας από το ξενοδοχείο που διαμένουν στο γήπεδο , πήρε τον Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι μαζί με τον δημοσιογράφο Πέτρο Πολυχρονίδη και τον κάμεραμαν καταγράφοντας τα αξιοθέατα  στη  διαδρομή από το Κατάκολο στον Πύργο και πήρε μια χαλαρή συνέντευξη από τον παίκτη του Πανηλειακού « εν κινήσει». Επίσης, μίλησαν ο προπονητής τερματοφυλάκων Σπύρος Χριστόπουλος και ο φροντιστής Γιάννης Δημήτρουλας. 

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΌΣ ευχαριστεί τους συνεργάτες του ΟΤΕ TV για το 2ο κατά σειρά αφιέρωμα στην ομάδα μας και δηλώνει ότι πάντα θα είναι ευπρόσδεκτοι στον Πύργο».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 10:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep