Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μασούρης για Θρασύβουλο, Πλατανιά

 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρόεδρος του Θρασύβουλου για τους Κρητικούς.

Ο Σωτήρης Μασούρης μίλησε μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Μάλεμε, λέγοντας:
«Θέλω να ευχαριστήσω για τη θερμή και εγκάρδια φιλοξενία το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων. Αυτή η συμπεριφορά σηματοδοτεί την αλλαγή της σελίδας, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα των αλλαγών που πρέπει να γίνουν στο πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Από σήμερα το ποδόσφαιρο θεωρώ ότι έχει, όχι αρωγό αλλά πρωταγωνιστή, μια ομάδα που σφύζει από υγεία κι αυτό με συγκίνησε ιδιαίτερα. Μια ομάδα που έχει επενδύσει στην αλληλεγγύη των συμπεριφορών και στη διεκδίκηση υγιών στόχων. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά και όχι μόνο για το αποτέλεσμα.
Επειδή δεν είμαι ποδοσφαιράνθρωπος και εκπροσωπώ ένα σωματείο το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μία μεγάλη πολιτιστική επένδυση και φέρει ένα ιστορικό όνομα, το οποίο διευκόλυνε την εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας, να βρίσκεται στο χειρότερό του σημείο. Έχω απόλυτη συναίσθηση της δυσκολίας και της νέας πραγματικότητας.
Η δυσκολία που αντιμετωπίζουμε είναι η αλλαγή των νοοτροπιών του χθες που πρέπει να αλλάξουν εδώ και τώρα, γιατί και τα κόστη είναι μεγάλα αλλά και αυτή η κρίση, αναδεικνύει τις αδυναμίες μας. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά γιατί το ποδόσφαιρο, το επαναλαμβάνω και το εννοώ, χρειάζεται τέτοιες υγιείς ομάδες για να μπορέσει να συνεχίσει, να μπορέσει να προσελκύσει και να μπορέσει να είναι πολιτιστική έκφραση και πανηγύρι των πολιτών. Αυτό που εσείς κάνετε! Να είστε καλά και συγχαρητήρια».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep