Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θέλω να πω τι περνάω...»

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο ευχαρίστησε τους παίκτες της Ζακύνθου και άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά κάποιου προς το πρόσωπό του.

Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε τυχερό τον εαυτό του που δουλεύει με τους παίκτες της Ζακύνθου, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Χιράλδο. Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τη νίκη (3-0) επί της Δόξας Δράμας: «Είμαι ευτυχισμένος από τη νίκη. Για μία ακόμα φορά οι ποδοσφαιριστές μου, μου έκαναν ένα μεγάλο δώρο. Δικαιούμαστε τη νίκη. Παίξαμε έξυπνα στη τακτική. Είμαι ευχαριστημένος από τον Χιράλδο . Ο παίκτης αυτός έχει σημαντική ποιότητα και σήμερα μας έδωσε ένα χέρι βοηθείας. Είμαι τυχερός που έχω αυτά τα παιδιά στην ομάδα. Εύχομαι σε όλους το καλύτερο μέλλον.

Σε ότι αφορά εμένα, κάποιος θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά. Δεν θέλω να πω τι περνάω. Επτά μήνες δουλεύω στη Ζάκυνθο. Έχω εισπράξει τις καλύτερες στιγμές από τους παίκτες μου και από τους φανατικούς φιλάθλους της ομάδας. Αυτή την εβδομάδα, κάτι θα αλλάξει με το προσωπικό μου θέμα. Ευχαριστώ τον κόσμο της Ζακύνθου για την αγάπη του».

Ο Ανδρές Χιράλδο τόνισε: Ξέραμε ότι το ματς ήταν σημαντικό και πολύ δύσκολο. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικό λόγο η καθεμία. Μπορέσαμε να αντέξουμε στην πίεση του αντιπάλου και να πάρουμε μία νίκη, με την οποία εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία και πλέον κοιτάμε για κάτι παραπάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας και για μένα σήμερα ήταν σαν να έκανα το ντεμπούτο μου».

Πηγή: zantesport.gr

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2014 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep