Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Πεισμώνουμε και συνεχίζουμε»

Στον Πιερικό κοιτάζουν μπροστά μετά την ήττα από την Καρδίτσα, με φόντο την παραμονή στην κατηγορία.

Σκασμένοι είναι στον Πιερικό με τη διαιτησία του Τερετίδη (Καβάλας), ο οποίος εκτιμούν ότι διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Κατερινιώτες δίνουν μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής και το σύνθημα που κυριαρχεί μετά το 0-2 από την Αναγέννηση είναι το εξής: «Έκλεψαν τον ιδρώτα των παικτών. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Εμείς όμως πεισμώνουμε και συνεχίζουμε».
Οι «μελανόλευκοι» στέκονται στο «πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μανίκα», αλλά και στο δεύτερο γκολ των Θεσσαλών που «ήταν οφσάιντ». Ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης μίλησε τη Δευτέρα (17/2) στους ποδοσφαιριστές του και τους ανέφερε: «Για εμένα είστε οι νικητές. Με τέτοια προσπάθεια, πίστη και θέληση που δείχνετε δεν θα έχουμε πρόβλημα να μείνουμε στην κατηγορία. Αντί για 22 βαθμούς που έπρεπε να έχουμε είμαστε στους 17. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι νίκες».

Όσο για τα περί παραίτησης που ανέφερε ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να οδηγεί... το καράβι, τουλάχιστον μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας. Τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Σβορώνο. Όλη η προσοχή πια πέφτει στο προσεχές κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, από την οποία θα απουσιάζει ο Μανίκας, που είναι τιμωρημένος. Αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία δύο αγωνιστικών ο Ντόικιτς.

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep