Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε μέταλλο στα εκτός»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας δείχνει χαρακτήρα και μέταλλο στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Για μας γιατί προσπαθούμε να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις και να μπούμε στα πλέι οφ και για τον Πιερικό για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό και καθαρό παιχνίδι παρά την κρισιμότητα του και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί κατορθώσαμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδουσφαιρίστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Αυτό που κρατάω ειναι ότι η ομάδα δείχνει προσωπικότητα, χαρακτήρα και μέταλλο ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδι. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δημιουργηθεί μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική.

Στο δεύτερο ημίχρονο, φέραμε την πίεση στον αντίπαλο και με τις αντεπιθέσεις καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε. Εύχομαι καλό υπόλοιπο πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος ότι ο Πιερικός θα καταφέρει στο τέλος να παράμεινει στην κατηογίρα. Είναι μια καλή και ιστορική ομάδα και έχει όλες τις δυνατότητες».

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep