Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θαύμα με Καραΐσκο»

Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε για το εξιτήριο που πήρε ο Γιώργος Καραΐσκος.

Για τη σημαντική βελτίωση που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Καραΐσκου μίλησε στον Arena Fm ο Σάββας Κωφίδης. Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Κωφίδης δήλωσε σχετικά:

«Έμεινε μέσα δυόμιση τρεις μήνες αλλά κέρδισε την πρώτη μάχη και θα κερδίσει και ολοκληρωτικά. Μιλάει κανονικά και βρίσκεται στην αποκατάσταση. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και θέλει χρόνο και υπομονή. Ήταν δύσκολα αλλά η θέληση του, η δύναμη και η καρδιά του έπαιξαν ρόλο. Ρωτάει πώς είναι η κατάσταση στις ακαδημίες και τι γίνεται. Όταν θα επιστρέψει σε έναν, δύο μήνες θα είναι ακόμα καλύτερα. Γνωρίζει για όλη την συμπαράσταση που υπήρξε. Όλοι τού το επισημαίνουμε. Ήταν ένα θαύμα και ένα πολύ σπάνιο γεγονός. Όλα έπαιξαν ρόλο».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο του Ηρακλή: «Το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου ήταν ένα παιχνίδι που δεν βρέθηκε σε καλή απόδοση η ομάδα και αγχώθηκε παραπάνω από όσο έπρεπε. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και χαρακτήρα και θα βρουν τον δρόμο τους. Την φετινή ομάδα αγωνιστικά την εμπιστεύομαι περισσότερο από την περσινή»

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep