Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα είναι κρίμα να πέσουμε»

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα παλέψει μέχρι τέλους σύμφωνα με τον Πέτρο Σιδηρόπουλο.

Για την προσπάθεια της Αναγέννησης Γιαννιτσών να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής μίλησε στον Arena Fm ο Πέτρος Σιδηρόπουλος και έδωσε το σύνθημα για νίκη σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου. Όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Πέλλας:

«Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια. Ήταν μια νίκη χρυσάφι για μας αυτή απέναντι στην Καβάλα. Από δω και πέρα κοιτάμε την συνέχεια, έχουμε επτά «τελικούς» και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας για την δύσκολη συνέχεια. Τα προβλήματα είναι πολλά, είχαμε μείνει εννέα παίκτες, αλλά δεν σταματήσαμε να παλεύουμε. Όλα τα παιχνίδια τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και θα είναι κρίμα να πέσει κατηγορία. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, τα ξέρετε αλλά δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Γάζωρο: «Πάμε μόνο για την νίκη, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Έτσι μπήκαμε και με την Καβάλα και τα καταφέραμε. Αν δεν υπήρχαν τόσα προβλήματα θα τερματίζαμε πολύ ψηλά. Έχει αλλάξει σχεδόν όλη η ομάδα, αλλά δεν έχουμε σταματήσει να παλεύουμε».

Για την άνοδο: «Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες και έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο».

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep